iPhone сервиз

Сервизен център GSMService24 се специализира в предоставяне на квалифицирани услуги в ремонта и сервизното обслужване на мобилни устройства Apple и iPhone сервиз.

Нашият сервиз разполага с всички условия за качествен и експресен ремонт на телефоните iPhone.
Квалифицираните ни майстори и постоянно наличие на оригинални части ни дава възможност за висококачествен ремонт на вашето устройство.

Най-чести проблеми свързани с работата на iPhone:

няма звук, не работи микрофона, не свети екрана, не работи тъчскрин, не работи бутона Home, няма wi-fi, смяна на тъчскрин и дисплей на iphone, разкодиране и отключване.

Услугите за iPhone сервиз

  • Смяна на тъчскрийн и дисплей на iPhone 4, 3G, 3GS, 2G (при смяна на дисплей на iPhone4 и 2G се сменят тъчскрийн и дисплей);
  • Смяна на високоговорителя, микрофона на iPhone 4, 3G, 3GS, 2G;
  • Смяна на батерия на всички модели iPhone;
  • Ъпгрейд на софтуера, отключване и разкодиране на iPhone 4, 3G, 3GS, 2G;
  • Смяна на корпус на iPhone: задни панели в различни цветове (черен, бял);
  • проблеми с вибрацията, антена, wi-fi модула;
  • всички останали хардуерни проблеми с ваш ябълков телефон.

Безплатна диагностика

Диагностика на ваше мобилно устройство ще бъде безплатна. Не се взима никакво доплащане за преглед и оценка на повредата на телефона.

Гаранция

Качеството на резервните ни части ни дава пълна сигурност в качеството на ремонта ни. Поради този факт, вземайки свой отремонтиран Apple iPhone, GSM Сервиз GSMService24 ви дава 1 месец гаранция за извършен ремонт и новите части, които бяха сменени от нас. При смяна на дисплей, тъчскрийн и в някои други случаи гаранцията може да бъде с по-дълъг срок.

IP камера на ваш iPhone

Ако имате нужда от изграждане на система за видеонаблюдение, имате изградена система и искате да следите камерите от ваш телефон с предварителна заявка може да получите консултация от нашите партньори от Videonabliudenie.eu относно необходими настройки за ваш телефон за получаване на сигнала от ip камери от вашата система за видеонаблюдение. Консултацията е безплатна и се провежда онлайн през скайп или имейл на фирмата-изпълнител.

iPhone сервиз 2.30/5 (45.95%) 195 votes