Ремонт и сервиз на iPhone

Сервиз на iPhone 6 PlusСервиз на iPhone 6Сервиз на iPhone 5SСервиз на iPhone 5CСервиз на iPhone 5Сервиз на iPhone 4/4SСервиз на iPhone 3G/3GS

Качественият ремонт на iPhone в София е толкова труден за намиране, както и всеки качествен продукт или услуга. С всеки изминал ден броят на сервизните центрове се увеличава с десетки. Какви са нашите предимства? Защо въобще е нужно да се свързвате с нас?

Нашите сервизни центрове за обслужване на Apple устройства извършват ремонтите на iPhone на нужното ниво. Опитът на нашите специалисти и мениджъри е толкова голям, че те се ориентират за ситуацията директно в процеса на телефонния разговор с клиента. За диагностиката на айфона, ние използваме събраната през годините статистика и най-добрите разработки на водещите ни инженери. За извършване ремонта на айфон, ние използваме само оригинални запасни компоненти и резервни части.
Всеки ремонт на iPhone преминава през няколко етапа: предварителна диагностика на айфона, преди ремонта за да бъде идентифицирана предполагаемата неизправност или да се потвърди, че такава няма, подмяна на повредените компоненти, пост ремонтна диагностика на айфон, за да бъде тествано устройството след ремонта и да сме уверени в работоспособността на телефона.

След ремонта на апарата, всеки клиент получава гаранционен лист – акт на изпълнената работа по ремонта на iPhone. В този документ е указана цената на компонентите и работата, както и гаранционния срок.

Време за изпълнение на работата по ремонта на iPhone за София в минути

Услуга 6+ 6 5S 5C 5 4/4S 3G/3GS
Смяна на стъкло на iPhone задно и предно 180 180 180 180 180 180 180
Смяна на счупен дисплей за iPhone и ремонт на touchscreen екран 30 30 30 30 30 30 30
Смяна на заден и преден панел на iPhone 180 180 180 180 180 180 180
Смяна на копчето за включване и заключване на iPhone 60 60 60 60 60 60 60
Смяна на полифоничния високоговорител на iPhone 60 60 60 60 60 60 60
Смяна на букса за зареждане и синхронизиране за iPhone 60 60 60 60 60 60 60
Смяна на букса за слушалки на iPhone 60 60 60 60 60 60 60
Ремонт на високоговорителя на iPhone 30 30 30 30 30 30 30
Ремонт и смяна на микрофона на iPhone 60 60 60 60 60 60 60
Ремонт и смяна на камера на iPhone 60 60 60 60 60 60 60
Смяна на батерия на iPhone 15 15 15 15 15 15 15
Смяна на Home бутон на iPhone 30 30 30 30 30 60 60
Ремонт при проблеми със звук на iPhone 300 300 300 300 300 300 300
Смяна и ремонт на вибрация на iPhone 15 15 15 15 15 15 15
Смяна и ремонт на предна камера на iPhone 15 15 15 15 15 15 -
Смяна и ремонт на USB букса за зареждане за iPhone 300 300 300 300 300 300 300
Смяна и ремонт на зарядни букси и блок захранване на iPhone 300 300 300 300 300 300 300
Ремонт на iPhone след намокряне 300 300 300 300 300 300 300
Смяна на платка на iPhone 300 300 300 300 300 300 300
Ремонт и смяна на wifi антена за iPhone 300 300 300 300 300 300 300

* Времето за изпълнение на работата, което е указано важи при условие, че специалистът е свободен и необходимите части са налични (с изключение на поръчани услуги за „спешен ремонт на iphone“).

Замяна на дисплея на iPhone, оперативно, качествено, евтино

Дисплеят – един от най-уязвимите компоненти на голяма част от съвременните джаджи, включително и на iPhone. Появата на няколко пукнатини при падане може лесно да извади дисплея извън строя.

Достъпни цени и безупречно качество на ремонта

Искате ли ремонта на вашия айфон да бъде извършен бързо, ефикасно и ефективно? Свържете се с един от центровете на GsmService24 и със сигурност ще ви бъде помогнато! При нас работят опитни специалисти, безупречно изпълняващи своята работа. За ремонта ние използваме само оригинални резервни части или най-точните и висококачествени техни копия.

Ние винаги извършваме диагностика на устройствата, за да определим най-точно причината за настъпването на повредата и какви могат да бъдат другите възможни проблеми. Тогава нашите специалисти оперативно провеждат ремонта, проверяват работоспособността на смартфона и ви го връщат. Изберете най-близкия сервизен център в София – подарете втори живот на своя айфон.

Замяна на стъкло на iPhone в София

Защитното стъкло на Apple устройствата са с повишена здравина, защитавайки дисплея и тъчскрийна от нежелани драскотини и дефекти. Но при падания от голяма височина върху твърда повърхност, дори и доста здравите стъкла на смартфоните iPhone могат да се повредят. И ако е необходимо да се поправи вашият iPhone, специалистите на GsmService24.com ще ви помогнат да решите този проблем.

Доверете се на професионалистите

Мрежата от сервизни центрове GsmService24 предлага пълна гама от услуги по ремонта на съвременната електроника. За възстановяване работата на смартфоните iPhone, ние използваме само специални инструменти и висококачествени детайли.

Погрижете се за любимия си смартфон – изберете сервизните центрове GsmService24. Ние предоставяме на нашите клиенти възможността да избират между оригинални резервни части, както и техните качествени копия, като по този начин се определя и крайната цена на ремонта. На всички части и отремонтирани устройства се предоставя гаранция.

Качествена и бърза замяна на корпуса на iPhone

Мрежата сервизни центрове GsmService24.com предлага професионална помощ при отстраняването на всички проблеми по работата на Apple устройствата. Смартфоните iPhone се считат за едни от най-надеждните джаджи. Но дори и те бързо се повреждат при неправилна и акуратна употреба.

Ремонт на iPhone, качествено, бързо, достъпно

Никога не се опитвайте да ремонтирате вашия iPhone самостоятелно! По-добре е да се обърнете към някой от центровете GsmService24. Нашите експерти ще ви помогнат да спестите време и пари.

След задълбочена диагностика, нашите специалисти оперативно ще отстранят всяка повреда. За замяната на неизправните компоненти, ние използваме оригинални резервни части или техните най-висококачествени копия. След това – провеждаме обезателни тестове, нагледно потвърждавайки качеството на изпълнения ремонт.

Нужен Ви е съвет за ремонта на вашия iPhone? Отидете в най-близкия сервизен център или се свържете с наш онлайн-консултант.

Замяна на микрофон в iPhone

Микрофонът е считан за един от най-уязвимите елементи в съвременните мобилни телефони и смартфони. Самостоятелният му ремонт практически е невъзможен. Обърнете се към сервизния център GsmService24.com. Тук ще Ви помогнем за откриването на реалната причина за повредата на микрофона на вашия iPhone и ще отстраним тази неизправност.

Защо да изберете точно нас

Мрежата GsmService24 обединява няколко сервизни центрове, във всеки от които можете да намерите екип от опитни професионалисти. Ремонтите на Apple устройствата в нашите центрове се провеждат възможно най-бързо, ефикасно и евтино.

За монтаж/демонтаж на устройствата, нашите инженери използват специални инструменти. Преди да започне ремонта на iPhone, ние диагностицираме и откриваме първопричината за повредата. След това проверяваме неговата работоспособност със серия от тестове. И най-важното – ние предлагаме гаранция за всички извършени ремонти и използваните в нашите центрове резервни части.

Подмяна на полифоничния високоговорител на iPhone

За качеството на звуковите сигнали от телефона или звукопредаването при възпроизвеждане на музика без слушалки е отговорен полифоничния високоговорител. Странните шумове и хрипове, провалянето или пълното изчезване на звука във всеки от тези случаи изисква бързото насочване към сервизен център. Специалистите на GsmService24.com ще ви помогнат бързо да бъде поправен вашият iPhone, идентифицирайки основната причина за повредата и отстраняването на всеки проблем.

Предимствата на мрежата от сервизни центрове GsmService24

Можете спокойно да поверите своя повреден iPhone на нашите сътрудници от GsmService24.com защото:

 • ние работим само с първокласни специалисти;
 • ние използваме специални инструменти и оборудване;
 • ние използваме само оригинални резервни части или техните висококачествени копия – по избор на клиента;
 • ние гарантираме качеството на ремонта.

Свързвайки се с наш консултант, вие ще получите онлайн-консултация за ремонта на вашия iPhone.

Замяна на високоговорителя на iPhone, бързо, евтино, надеждно

Конструкцията на смартфоните от Apple са с по два високоговорителя. Полифоничен, който се използва за възпроизвеждане на музиката и стандартен – за предаване на звука по време на разговор. Всякакви проблеми при разговори от шумове и пукания до пълна загуба на звука са достатъчни показатели за възможни проблеми с говорителя. За установяването на причината за повредата и нейното отстраняване ще ви помогнат в сервизния център GsmService24.com.

Професионален ремонт на техника от Apple

В сервизния център GsmService24.com ще ви помогнем да съживите вашия айфон, да възстановите работата на таблет или лаптоп от Apple. Ние гарантираме безупречното качество на ремонта. Винаги провеждаме предварителна диагностика и финални тестове на устройството. Вие решавате дали да се използват оригинални детайли или техните по-достъпни копия.

Обърнете се към нас и вашите устройства ще работят винаги изправно.

Замяна камера на iPhone в София, бързо и евтино

Мрежата от сервизни центрове GsmService24 предлага експертна помощ при ремонта на смартфоните iPhone и друга електроника на Apple. Вашият iPhone се нуждае от ремонт? Отидете в най-близкия център GsmService24.com. В рамките на няколко минути нашите специалисти ще диагностицират смартфона Ви, определяйки основните причини за повредата и ще проведат комплексен ремонт.

Кога е нужна подмяна на камерата

Подмяната на камерата на iPhone – това не е особено разпространена процедура. Обикновено, камерата на смартфона се поврежда или при сериозни падания или при попадане на влага вътре в устройството. По-малко вероятно е да се появят софтуерни повреди или от строя да излязат отделни чипове.
Във всеки случай обаче в центровете GsmService24 ще ви помогнат да се справите с проблема. Ние гарантираме качеството на ремонтите и предлагаме най-изгодните условия и достъпни цени. Доверете се на професионализма – изберете GsmService24.com.

Замяна на конектора за слушалките в iPhone

Широкият спектър от мултимедийни възможности – това е едно от основните предимства на смартфоните iPhone. Но всички плюсове на стилното устройство изчезват ако се повреди жака за слушалките. Мрежата от сервизни центрове GsmService24 предлага професионална помощ при решаване на проблеми с техниката на Apple.

Ремонтът е бърз, качествен и евтин

В сервизните центрове GsmService24 можете да ремонтирате всеки модел iPhone. Ние използваме оригинални резервни части или качествени техни аналози по ваш избор. Това няма да окаже влияние върху изправността на iPhone, а ще рефлектира само върху цената за ремонта.

В нашите центрове работят само най-добрите специалисти. Ние използваме най-съвременно оборудване, съвременни технологии и специални инструменти. Всичко това ни позволява да извършваме ремонтните дейности максимално бързо, качествено и евтино. Искате ли да се убедите в това? Отидете до най-близкия сервизен център на GsmService24 и ние ще дадем нов живот на вашия смартфон!

Качествена замяна на батерията на iPhone

Ако вашият смартфон iPhone е започнал да се разрежда по-бързо от обичайното, то значи е време да се свържете с някой от сервизните центрове на GsmService24.com. Възможно е да имате нужда от подмяна на батерията. Нашите експерти ще диагностицират вашия iPhone, ще идентифицират проблемите и в най-кратки срокове ще ремонтират устройството.

Предпоставки за повреда

Като правило, батерията на iPhone се отличава с доста висока надеждност и продуктивност. Въпреки това обаче в някои случаи батерията може да излезе извън строя преждевременно:

 • при неправилна употреба на устройството;
 • при нарушение на препоръките по зареждането на батерията;
 • при използване на нелицензирано зарядно устройство;
 • при софтуерни повреди;
 • след падания, попадане на влага или други повреди на смартфона.

Заповядайте в центровете GsmService24! Тук ще Ви бъде помогнато възможно най-бързо и вашият iPhone ще бъде ремонтиран качествено и евтино. На всички детайли и извършени ремонтни дейности се предоставя гаранция.

Ремонт и подмяна на бутона за включването на iPhone

Собствениците на смартфоните iPhone често са изправени пред проблеми с бутона за включването на апарата. Не се опитвайте да го подменяте самостоятелно, тъй като това може да доведе до излизане извън строя на цялото устройство. По-добре е да се обърнете към някои от сервизните центрове на GsmService24.com.

Професионален ремонт на iPhone

Нашите сътрудници ще проведат пълна диагностика на вашия смартфон, което ще позволи да се определи основната причина за проблема и ефективно да бъде ремонтиран вашия айфон. За подмяната на неизправните детайли ние използваме само оригинални резервни части или висококачествените им копия. Това ни позволява да предложим на нашите клиенти най-конкурентните цени за ремонт на iPhone, гарантирайки им отлично качество.

Високото ниво на професионализъм и използването на специално оборудване ни позволява да завършим ремонта от 1 – 3 часа. След провеждането на финалните тестове и проверка на всички основни функции на апарата, можете да вземете вашия iPhone.

Замяна на конектора за синхронизация и зареждане на iPhone

Повреден ли е входът за зареждане на любимата Ви джаджа? Не отлагайте отстраняването на проблема до безкрай, а потърсете професионална помощ! Долната част – това е една от най-функционалните части на телефона. Причините, поради които може да се повреди този конектор са доста, но решението на проблема е винаги един и същ – подмяна.

Първокласното обслужване е гарантирано

Нашите инженери са специализирани по отстраняването на такива проблеми. Ние можем да ремонтираме вашия iPhone, дори и ако той е сериозно повреден. Да заменим дефектиралия конектор с нов, както и да продиагностицираме цялото устройство. Това ще позволи разкриването на други неизправности, за които собственика на устройството ще бъде информиран.

С вашия телефон ще работят само опитни професионалисти. Те напълно си разбират от работата и я вършат внимателно, без да създават нови проблеми. Свържете се с нас и ние ще възстановим работата на вашия iPhone бързо и евтино.

Замяна на бутона Home на iPhone

Неизправностите в бутона Home възникват доста често, тъй като той се използва постоянно. Независимо от това, че качеството на оригиналните части е на високо ниво, бутона рано или късно се разваля. Не се притеснявайте за него. Той просто трябва да се подмени и за целта е по-добре да се свържете с професионалисти.

Предимства на работата с нас:
Гаранция за качество. Ние отговаряме за изправността на телефона Ви. Подмяната на бутона – това не е трудна задача, но ние ще се отнесем към нея с необходимата сериозност.

Оперативност на работата. Вашият телефон ще бъде поет от първия свободен специалист. В нашия склад винаги са налични оригинални или близки до тях части, така че ремонтът на устройството ще отнеме само няколко минути.

Достъпност. Ние считаме, че цените на услугите трябва да са привлекателни, а не отблъскващи, така че да са приемливи за клиента.

Нашият сервизен център работи от 2005 година, така че опитните ни специалисти ще намерят решение на всяка трудна ситуация.

Поправка на платката на iPhone

Ако в резултат на проведената диагностика, специалистът ви съобщи, че един от вътрешните елементи на айфона е повреден, то той трябва не само да го замени, но най-вероятно да ремонтира и самата платка. Не се страхувайте от такива ремонти. Дайте телефона в ръцете на нашите опитни специалисти и те ще направят всичко на най-високо ниво.

Защо да изберете точно нас

Намирането на нещо, което наистина си заслужава не винаги е лесно. Това се отнася не само до стоките, но и до услугите. Услугата ремонт на iPhone се предлага от десетки фирми, но не всички могат да изпълнят задачата си качествено. Запояване върху платката – това е деликатно. Ако специалистът направи грешка, вашият телефон може напълно да излезе извън строя. Нашите инженери са истински професионалисти, така че такива грешки никога не се допускат. Ние успешно вършим работата си повече от 10 години.
Възползвайте се от съветите на нашите специалисти днес!

Замяна на SIM-приемника в iPhone

Телефонът периодично не „вижда“ СИМ-картата? Незабавно се свържете със сервизен център! В противен случай може да се появят сериозни проблеми с комуникацията. Замяната на SIM-приемника – процедурата е доста проста, така че обикновено не отнема много време.

Качествената техника, само за професионалистите

Ако вашият iPhone е необходимо да бъде ремонтиран, не се обръщайте към първия ви попаднал специалист. Вътрешното устройство на апарата е много сложно и деликатно. Неопитен специалист може да повреди устройството, а след това работата на вашия iPhone едва ли ще може да бъде възстановена.
Нашата компания се занимава с ремонта на айфони повече от 10 години. В нашата практика ние сме постигали блестящи успехи, благодарение на висококвалифицираните ни и отговорни служители. При извършването на ремонтите се използват само оригинални или близки до тях детайли. Ние ще заменим SIM-приемникът на вашето устройство възможно най-бързо. Нашите клиенти винаги остават доволни, присъединете се и вие към нас!

Почистване на iPhone след попадане на влага

Във вашия телефон е попаднала вода? Това не е беда! Дайте възможно най-скоро устройството си на ремонт и влошаването на ситуацията може и да се избегне. Пропускането на този момент може да доведе до ситуация, в която iPhone вече да не може да заработи.

Битовите ситуации понякога ни поднасят неприятни изненади и за това трябва да бъдем готови за тях. Собственикът на джаджата трябва да разбере, че айфон – това е много сложно устройство и наличието на влага в него може да унищожи важни елементи.

Тънкости при отстраняване на влагата

Влагата може да проникне дори и през най-недостъпните места, така че отстраняването й може да бъде доста сложно. За това с такава задача може да се справи само квалифициран специалист. Нашите инженери са запознати с всички нюанси и как да се справят с деликатните детайли в айфоните.
Ако телефонът ви все пак се намокри – заповядайте при нас. Ние ще извършим задълбочена диагностика на устройството и ще отстраним проблема бързо и ефективно.

Замяна на аудиоконтролера в iPhone

Спря ли звука на вашият телефон? Най-често това означава, че е необходимо да се подмени аудиоконтролера. Това на пръв поглед не е сложна задача, но изисква специални умения и знания за конструкцията на телефона, така че не е препоръчително да го правите самостоятелно.

Качествено оборудване и професионално обслужване

Айфон е доста сложен, така че всяка грешна стъпка може да доведе до непоправими щети. Нашите специалисти владеят необходимите умения, така че няма опасност от възникването на никакви проблеми по време на ремонта. За да се извърши подмяната, ние можем да предложим както оригинални, така и близки до тях компоненти.

GsmService24.com работи повече от 10 години и за това време ние се научихме да решаваме проблеми с всякаква сложност. Нашите специалисти поемат отговорността за изправността на телефона и гарантират качествено и оперативно изпълнение на работата. Ние ще ви помогнем да поправите своя айфон и това няма да ви струва много пари.

Сим държач на iPhone

Ако често сменяте SIM-картата си е възможно с течение на времето държателят да се развали. Нашите инженери могат с лекота да заменят дефектния държател с нов и телефонът ви отново ще заработи като нов.

За помощ при решаването на този проблем винаги можете да се свържете с нас, защото:
Ние сме запознати много добре с всички тънкости относно конструкцията на айфоните. Вътрешните радиоелементи са разположени много гъсто един с друг, така че всяка манипулация в устройството трябва да се извършва изключително внимателно.

Нашите инженери са отговорни за изправността на поверената им техника. В случай на повреда на телефона по време на ремонтна дейност, конкретният майстор е длъжен да поеме щетите за своя сметка.

Ние работим бързо. Ако не Ви работи СИМ-държача, наш специалист ще отремонтира вашия айфон пред очите ви.
Цените на нашите услуги са повече от привлекателни. Свържете се с нас и ще получите добро обслужване без надплащания.

Замяна на вибрацията на iPhone

При получаване на текстови съобщения или по време на входящо повикване, вибрацията не работи? Най-вероятно, това означава необходимост от подмяна на вибриращия елемент. Работата по отстраняването на този проблем не е една от най-сложните, но предприемането на самостоятелно решаване на проблема не е препоръчително. Правилният ремонт на iPhone може да бъде извършен само от един истински професионалист.

Опитен майстор, качествен ремонт

Често ни се налага да подменяме вибрационни елементи и ние с удоволствие приемаме работата. По време на ремонта ние внимателно преглеждаме всички вътрешни радиоелементи на телефона и при открити дефекти или проблеми информираме своевременно клиента. Това предотвратява появата на по-сериозни проблеми. Нашите експерти имат дългогодишен опит и постоянна практика, така че с лекота се справят с всяка сложна задача. Ако искате вашето устройство да бъде в надеждни ръце, доверете ни се!

Ремонт на iPhone 5

iPhone – това е качествено и надеждно устройство, но дори и той понякога дава своите дефекти. Някои части се износват или престават да функционират пълноценно. Нашите специалисти в сервизния център са готови да извършват ремонтни дейности с всякаква сложност.

Защо собствениците на айфон да изберат точно нас

GsmService24.com работи повече от 10 години. Нашите специалисти извършват цялостен комплекс от услуги по ремонта и замяната на резервни части. Без значение колко е сериозна повредата, ние ще извършим цялостна диагностика, за идентифицирането на всички проблеми и със сигурност ще открием начин да ремонтираме вашият айфон. В нашата работа ние използваме не само оригинални, но и техни аналогични части.

Ние поемаме отговорността за своите действия, така че при причинена повреда в устройството ви по вина на някои от нашите специалисти, нашият сервизен център компенсира щетите за своя сметка. Годините на практика ни научиха да работим бързо и да избягваме грешките. Ако искате вашият телефон да бъде обслужен от професионалисти – свържете се с нас!

Ремонт на iPhone5s

Любимата ви джаджа е пострадала от битова ситуация? Износил се е един или друг детайл? Функционалността на вашия айфон се е влошила, някои елементи са отказали да работят или целия апарат е извън строя? Не се отчайвайте. Нашият екип от висококвалифицирани специалисти непременно ще реанимира телефона Ви.

Основни услуги по ремонта на iPhone5s

 • Предотвратяване и отстраняване на последствията от попадане на влага вътре в телефона.
 • Замяна на високоговорители и аудиоконтролери.
 • Запояване върху платката.
 • Замяна на бутони и вибрационен елемент.
 • Замяна на конектора за зареждане и SIM-държача.

Това са най-често срещаните операции, но нашият списък от услуги е изключително голям. За повече от 10 години опит в тази област, ние се научихме да извършваме бързи и ефективни ремонтни дейности. Ние решаваме проблеми с всякаква сложност, така че ако имате нужда от поправка на вашия iPhone – свържете се с нас.

Ремонт на iPhone 6

Купили сте си чисто нов iPhone, но той веднага се е повредил? Вашият iPhone 6 се е намокрил или сте го изпуснали? Отказал е високоговорителят или бутона Home? За решаването на тези и други проблеми ще ви помогнат нашите специалисти.

Обръщайки се към нас, вие ще получите качествено обслужване

С оглед на факта, че iPhone 6 едва наскоро се появи на пазара, не всички фирми, предлагащи ремонтни услуги на устройства, са се научили как правилно да ремонтират новия апарат. Нашите експерти преди работа извършват задълбочена диагностика на устройството, което ни позволява да открием най-ефективното решение за ремонта.

Нашият сервизен център работи повече от 10 години. Богатият ни опит и висококачествени компоненти са основните гаранции за качествено свършената работа. Ако е необходим ремонт на вашия айфон 6, свържете се с нас! Ние сме едни от малкото, които могат да осигурят достойно качество на изпълнената работа.

Ремонт на iPhone 6 plus

С нарастване популярността на iPhone 6+ се увеличава и търсенето на ремонтни услуги на тези устройства. В опитът си да се справим с времето, ние следим отблизо всички развития на мобилните технологии, така че скоро след излизането на нови продукти на пазара пристъпваме към усвояването на новите нюанси.

По ремонта на iPhone 6, ние извършваме следните операции

 • Замяна на конектора за зареждане на батерията.
 • Ремонт и подмяна на камери (предна и задна).
 • Подмяна на вибрация и сензорно стъкло.
 • Отстраняване на последствия от попадането на влага.
 • Подмяна на Шлейфове.

Гамата от услуги по профилактиката и ремонта е много по-широка. Ако вашият iPhone 6 не работи – свържете се с нас! Нашите специалисти са истински професионалисти в дейността си. Преди пристъпване към работа, обезателно провеждаме задълбочена диагностика, която ни позволява качествено да отстраним всички проблеми. При необходимост от ремонт, ние можем да предложим както оригинални, така и близки до оригинала компоненти.

Ремонт на iPhone 6 plus

Ако вашият телефон се намокри или бъде изпуснат на твърда повърхност, това често води до негативни последици. В такива ситуации голяма роля играе своевременното обръщение към специалист. Нашият сервизен център на най-високо ниво извършва всякакви ремонтно-профилактични дейности.

Обслужването на съвременните технологии – това е работа на професионалистите.
Не е необходимо да търсите помощ от първия попаднал ви майстор. Всички радиоелементи в iPhone са разположени в голяма близост един до друг, така че всяко грешно движение може да доведе до допълнителни неприятности.
Нашите експерти подхождат максимално отговорно за решаването дори и на най-елементарните задачи. Ние минимизираме броят на грешките и се научихме да работим бързо. Десет годишния ни опит и високо качество на оригиналните или близки до тях компоненти са допълнителна гаранция за качеството на извършваната работа. Ако имате нужда от спешен ремонт на айфон 6 plus – обърнете се към нас и ние непременно ще ви помогнем!

Ремонт и сервиз на iPhone4.43/5 (88.57%) 7 votes
Наши услуги: