Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Реплика на телефона: какво е това?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Съвременният мобилен телефон – това е високотехнологично устройство и често с висока цена. Широката функционалност и стилният дизайн привличат много, но често те не са достъпни за всеки. Поради тази причина често експертите на сервизен център GSMService24 са запитвани какво е реплика и дали си заслужава покупката.

Реплика на телефона: какво е това?

Реплика – точно копие

Според речника, определението „реплика“ – това е максимално точно копие на нещо. По отношение на мобилните устройства, терминът „реплика“ означава пълна идентичност – не само външно, но и функционално. Това означава, че производителя на телефони реплика използва същата платка, както в оригиналния телефон.

Често реплики се наричат и простите фалшификати, но качеството на настоящите реплики със сигурност е по-високо. Припомняме: производителят на реплики се стреми да възпроизведе оригиналния мобилен телефон с цялата му функционалност.

Минуси

Впрочем, ако такова устройство се повреди, от сервизния център не дават гаранция за успеха на ремонтната дейност над такава джаджа. Разликата в конструкцията и „пълнежа“ ще продължи да бъде значителна, в противен случай репликата няма да се различава от оригинала по цената. Различия се срещат и в софтуера.

Грубите фалшификати вече лесно могат да се определят дори и само по корпуса на телефона, който в този случай ще бъде изработен от тънка крехка пластмаса с ненадеждно закрепени детайли.

Извод

Купете си реплика, ако нямате специални изисквания към мощността на устройството. Сред копията разбира се има и доста качествени и атрактивни варианти. Похвала заслужават китайските реплики на смартфоните iPhone, които са с добро качество на изработката, многоядрени процесори, здрави корпуси. Най-лесният начин да си купите реплика е от Интернет. Доверявайте се на престижните магазини, които честно наричат своите продукти копия, а не ги представят за оригинални модели на „супер цена“. Цената на една реплика най-често е три пъти по-ниска от тази на оригинала.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906