Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

5 точки преди посещение в сервизния център или как да спестим време

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

5 съвети преди посещение в сервизПо-долу в обобщен вид са описани основните моменти, които трябва да знаете за посещението си в сервизния център. Проверете всичко ли сте подготвили преди посещението. Изпълнението на тези прости стъпки ще ви спести много време и нерви. За нас е важно вашето добро настроение, така че създадохме тези бележки за вас въз основа на нашия опит.

  1. Съхранете контактите си! Това е основното и най-важното, което трябва да запомните, преди да посетите сервиза. По изисквания на всеки производител и по техническа необходимост в повечето случаи се извършва подмяна на софтуера. Често заедно със смяната на софтуера идва и загубата на всички потребителски данни и настройки, така че не забравяйте да съхраните всички ваши данни на някакъв носител (СИМ-картата, картата памет, компютъра. облачно хранилище).
  1. Описание на неизправностите. Много често, особено с появата и разпространението на смартфоните се наблюдава ситуацията, когато клиентът се оплаква от някакъв проблем, който е  възникнал в процеса на ползване и не се проявява веднага при включване. При това не е достатъчно просто да опишете проблема, а е важното да опишете кога точно се проявява и при какви случаи. Ако не го направите, когато инженера вземе устройство, той просто не може да намери и види този проблем. И тъй като на всяко устройство има стотици функции и елементи от менюто, търсенето на такава неизправност може да отнеме много време.

За да избегнете това, направете следното:

Точно запомнете момента, когато се проявява дефекта (например, „замръзва по време на входящо повикване“ или се наблюдава „изключване при отваряне на приложението „Поща“).

Определете възможно най-точно честотата на проявите на дефекта или условията, при които той възниква

При предоставянето на устройството за ремонт не е достатъчно само да назовете проблема, но и да отговорите на въпроса, как се проявява неизправността, какво трябва да се направи за това (например да се приеме входящо повикване, или да стартирате програмата „Поща“).

Уверете се, че инженерът, който приема вашето устройство е видял дефекта и лично се е убедил в неговата наличност.

  1. Вземете гаранционните документи. Ако устройството ви се намира в гаранционен период, то тогава трябва да вземете със себе си в сервиза целия набор от документи, включително и гаранционния талон или гаранционната книжка и касовата бележка или негов аналог.
  1. Комплект аксесоари. Ще ви се наложи задължително, в случай, че проблемът е свързан с работата на устройството съвместно с някакъв аксесоар. Например:

Лошо зареждане – не забравяйте да вземете захранващото или зарядно устройство, с което се наблюдава този дефект.

Не работи звука на слушалката (слушалките) – задължително вземете Вашите слушалки.

бързо се разрежда – също може да се дължи на зарядното устройство или батерията, вземете ги.

Не се синхронизира с компютъра – задължително вземете със себе си и кабела за свързване и допълнително напишете на лист коя операционна система е инсталирана на компютъра ви и коя програма за синхронизация използвате.
Следвайте тези прости стъпки и настроението от посещението Ви в сервиза ще бъде много по-добро, а спомените ще са само приятни, защото в този случай всичко ще бъде направено точно и в най-кратък период от време.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906