Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Евтини и качествени таблети от 4sales.bg

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Таблети от 4sales.bg

Сайтът предлага голяма разнообразие от модели, които са снабдени с много функционалности и консумативи. Можете да избирате между различни операционни системи, като: Android, Windows, с възможност за СИМ-карти, както и модели, предназначени за деца.

Какви функции имат таблетите?

Те са практични, удобни и лесни за пренасяне в чантата или в ръка. Снабдени са с мощни процесори, които да не забавят командите ви, а напротив – да ги изпълняват мигновено.

Инчовете зависят от личните ви предпочитания, но се предлагат изделия с разнообразни размери, спрямо индивидуалния захват.

Продуктите са снабдени с предна и задна камера, като предната е подходяща за видео разговори и селфита, а задната – за снимки и клипове.

Повечето видове имат Bluetooth, чрез който трансферът на данни е по-бърз и качествен, а употребата на джаджата може да бъде както на български език, така и на чужд, който да изберете от менюто.

Поддръжането на разнообразни аудио, видео и текстови формати, ви осигурява възможност да слушате любимата си музика, да гледате забавни клипове в Youtube и други канали, както и да четете електронни книги.

Различните портове ще ви дадат достъп до други устройства. С помощта на HDMI изхода, лесно и бързо ще свържете таблета с телевизора, откъдето на много по-голям екран ще гледате филм или видеоматериал от последната си екскурзия.

Страничните бутони за фиксиране на звука и включване, са поставени така, че да бъдат удобни за бърз контрол.

Ако вградената памет не ви е достатъчна, имате възможност да добавите още, с помощта на SD слота, като имате ограничение, до 32 GB.

По-новите модели притежават батерии, с по-голям капацитет, с които можете да работите интензивно, в продължение на 3-4 часа.

USB портовете са свързващите гнезда с вашия смартфон, например, като без да губите качеството на данните си, можете да ги премествате с бърза скорост.

С какъв интернет работят?

Този тип изделия могат да се свързват с два вида интернет.

Единият, е като използвате wi fi сигнал, чрез вградения за целта модем. Можете да избирате между свободни и незащитени мрежи, като качеството на връзката зависи от това, още колко потребители я използват в същия момент.

С помощта на 3G и 4G технологиите, ще имате достъп до мобилен интернет, от избран от вас мобилен оператор. Скоростта е значително по-висока, защото само вие използвате връзката, като ще сваляте и качвате бързо съдържание с различна големина и ще бъдете винаги част от социалните мрежи и уеб портала, без значение от локацията. Единственото условие е мобилният оператор да има покритие там, където е вашето местоположение.

Качествените артикули ще откриете на ниски цени, само в сайта на 4sales.bg.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906