Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy J5 2017 J530f

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Характеристиките на Samsung J5 (2017) – представляват нещо средно между бюджетния и междинен сегмент, ако се съди по стандартите на Самсунг. Устройството стана метално, докато предишния смартфон е пластмасов. Качеството на сглобката на смартфона е доста добро, а детайлите са лесни за достъп. Размерите: 146х72 мм, дебелина 8 мм и тегло 160 грама. Китайските производители в такива размери често поставят 5-инчов дисплей, а тук той е 5.2 инча. В дланта, той лежи много удобно, благодарение на закръглените си ъгли.

Той разполага с осемядрения процесор Exynos 7870. Хардуерно той много наподобява модела, срещащ се в смартфоните от серия А 2017: 8 ядра Cortex А53 и графика Mali T830. Разликите се състоят в честотата на ядрата, която е намалена от 1,9 на 1,6 Ghz, и намаления брой на клъстерите в GPU. В миналогодишния модел J7 е използван същия чип.

Обемът на оперативната памет е 2 GВ. Апаратът е с инсталирана операционна система Android 7, върху която се намира новия интерфейс Experience 8.1. Интерфейсът също е направен доста качествено.

Смартфонът ще стане втория апарат от линията К, със скенер на пръстови отпечатъци. Четецът, между другото се задейства веднага, дори и при изключен дисплей. Също така, качествено е поставен и NFC модулът, чрез който се извършват безконтактни плащания. От друга страна, липсата на светодиод за уведомленията не е добра новина.

Причините за ремонта на Samsung J5 2017 J530 са:

  • Ремонт след проникване на вода;
  • Подмяна на гнездото за зареждане;
  • Смяна на екрана.

Това е телефон, който е сложен за ремонт. Разглобяването му е възможно само чрез предния дисплеен модул. Ако във вашият мобилен апарат попадне вода, то той трябва колкото се може по-бързо да се изключи и да се донесе за ремонт в сервизния център GSMService24 в София. Времето за поправката и почистването на платката може да научите от наш служител в сервиза.

Ако вашият Samsung J530 не се зарежда или процеса започва след огъване на кабела близо до гнездото, то това означава, че се налага подмяна на гнездото за зареждане. Смяната на конектора за зареждане също изисква разглобяване на апарата през екрана.

При силни падания и удари, в някои случаи може да се счупи екрана. Подмяна на дисплея е необходима при загуба на изображението, при отказ на тъчскрийна, върху изображението се появяват разноцветни ленти, в образа се забелязват черни петна и т.н. Нашите експерти могат професионално да подменят екрана на Samsung J5.

Понякога след нулиране на настройките или препрограмиране на смартфонa, се появяват първоначалните настройки с блокиран гугъл акаунт/ самсунг акаунт. Ако потребителят помни данните от своя акаунт, то ще е необходимо само да ги въведе, но ако те не са известни, то ще трябва да се отключи гугъл акаунтът и ние можем да помогнем за подобно отключване. Този проблем няма да бъде решен чрез преинсталирания и флашване. Отключването на профила на самсунг при нас отнема средно 1 - 2 дни.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.