Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy Note 8

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Простите компонентни и модулни ремонти на Galaxy Note 8 се извършват в сервизния център GSMService24 в София. Времето за ремонт зависи от сложността на проблема.

Сервизният център има свой собствен склад за резервни части. Всички те са оригинални, а оттук идва и високата стойност за ремонта на Note8. Ако имате свой детайл, то цената за работата ще зависи конкретно от повредата и с оглед на фирмената адхезивна основа на задния стъклен капак на батерията.

Ако вие не знаете какво е повредено в телефона, безплатната диагностика трябва да помогне във вашия случай. Диагностиката е напълно безплатна, дори и ако си вземете телефона, без ремонт.

Подмяна на батерията

Ние правим смяна на батерия, а времето за смяна на батерия, може да научите от нашите служители в сервиза.

Смяна на стъклото на Samsung Galaxy Note 8

В своята работа ние използваме само оригинални резервни части. Оригиналният дисплей или оригиналното стъкло пристигат във вид на модул или като отделни компоненти. В комплект с модула е включено и защитното стъкло, сензора, дисплея и шлейфа. Ако дисплеят не е повреден, ние можем да сменим само стъклото на Вашия телефон

Подмяната на екрана на Galaxy Note 8 се извършва в в сервизния център GSMService24 в София . Ремонтът се изпълнява по патентована технология на Samsung, която включва подмяна на адхезивна основа и консумативи. В цената за ремонта са включени всички допълнителни материали. Цената за смяна на дисплея може да разберете от наш служител като се свържете по телефона или посетите нашия сервиз.

Подмяна на задния капак

Времето необходимо за смяната на задния стъклен панел може да разберете на място в сервиза. Експертът демонтира стария капак, почиства мястото на рамката от остатъците на адхезива и залепва новия. След това се поставя за 10 минути под натиск върху специализирано оборудване.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.