Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy S9 G960f

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Samsung Галакси S9 — това е почти пълно копие на миналогодишния си предшественик - S8. Външно, четецът на пръстови отпечатъци в устройството се е преместил малко по-високо и скенерът му е с намалени размери. Промените по външния вид на смартфона се изразяват в наличието на матирана алуминиева рама, чийто изглед е много по-солиден от лъскавия Галакси S8. Напълно черното стъкло на предния панел — при изгасен екран, неговата повърхност се слива с черната рамка, а сензорите почти не се забелязват. Смартфонът е станал малко по-къс, отколкото миналогодишното поколение, но е по-тежък. Ергономичността му е на високо ниво. Големият дисплей и много компактните размери на смартфона — правят новия флагман най-добрия във времената на устройства с огромни екрани.

Влагозащитата също се е запазила. Стандартът против проникване на прах и влага IP68 е спазен изцяло, а смартфона може да се топи в прясна вода и да се измива под течаща вода. Може също да снима под вода не по-дълбоко от 2 метра. Ако се снима в морска вода, то задължително трябва да се помни, че морската вода може да се окаже пагубна за устройството. Ако това се случи, целият смартфон трябва да се измие с прясна вода.

Причините за посещение на сервизния център за ремонт на Samsung Galaxy S9 са:

  • Премахването на Google Account след нулиране на настройките;
  • Смяна на стъклото;
  • Подмяна на дисплея;
  • Смяна на конектора за зареждане;
  • Подмяна на задния стъклен капак.

Често след връщане на фабричните потребителски настройки, може да установите, че след рестартирането на телефона, ще се наложи да въведете гугъл акаунт на последния потребител. Това не е проблем ако той е известен, просто ще трябва да ги въведете и ще продължите да ги използвате по-нататък. Ако обаче не ги въведете или сте ги забравили, то за целта ще трябва да се премахне гугъл акаунт. Имайте предвид, че префлаша на телефона няма да помогне и процесът по отключването е много сложен и изисква големи умения и опит.

Най-опасната неприятност се наблюдава при счупване на дисплея. Повредата на модула може да настъпи в резултат на падане върху асфалт, хапане от домашния любимец, удряне в стената и т.н. Подмяната на дисплея на Samsung Galaxy S9 се изисква дори и в този случай, ако е счупено само стъклото. Този дисплей модул е направен по OLED технологията и при разглобяването му, той лесно се поврежда завинаги. При подмяна на диспле, задължително трябва да се използва оригинален залепващ се капак, ако е нарушена цялостта му.

Ако Галакси C9 престане да се зарежда от мрежата чрез гнездото type-c, или постоянно се появява предупреждение, че жакът на телефона е влажен (но във вода, той не е потапян), това означава, че жакът за зареждане се е повредил и за отстраняване на дефекта е наложителна смяна на шлейфа за зареждане. Може да се зарежда и чрез безжично зарядно устройство, но синхронизацията с компютър няма да е възможна.

Счупената задна част на капака на S9, силно напукания заден панел означава, че е време за смяна на задния капак. Препоръчително е да използвате само оригинален капак. Нужно е също да се отбележи, че не всичко, което другите магазини наричат оригинал, то е такъв.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.