Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Galaxy S9 Plus G965

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Бихме искали да Ви предложим висококачествени ремонтни услуги на Samsung Galaxy S9 + SM-G965. Този модел телефон се различава от предшественика си в тази линия - флагмана S9 SM-G960 не само по размера на екрана и капацитета на батерията, но и по обема на оперативната памет. 6 GB RAM е сериозен подход на компанията за ъпгрейд на това устройство. Samsung S9 + притежава дисплей със заоблени ръбове, като предшествениците си в лицето на Galaxy S8, S7 и S6 Edge. Разглобяването на Samsung S9 се извършва от задния панел (капака) с помощта на скъпо оборудване. Благодарение на различните особености за разглобяване, свалянето на капака без специализирано оборудване създава риск от повреда на устройството, защото непосредствено под него се намира сензора за пръстови отпечатъци и шлейфа за безжичното зареждане. За ремонтирането на този телефон, можем да предложим широка гама от дейности. За цените относно основните видове се свържете с нашите оператори. Съществуващите неизправности, които могат да възникнат в този модел са:

  • не работи камерата на Samsung Galaxy S9 plus;
  • не работи Wi-Fi на Samsung G965;
  • Samsung G965 не се зарежда

Но по тези въпроси е по-добре да се борави с устройствата за диагностика. Не забравяйте още, че неквалифицираната намеса само ще усложни процеса по ремонтирането и по този начин се увеличава неговата цена.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.