Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei honor 10 lite

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei honor 10 lite

Huawei Honor 10 lite

СМЯНА НА СТЪКЛО

 

Хората се обръщат към нас по различни причини. Говорим по-специално с тези хора, които носят смартфона си в един и същи джоб с ключовете. Постепенно неговият преден панел "се украсява" с множество драскотини. Подобно нещо може да се случи след няколко падания на апарата на земята, където има малки камъчета. С една дума, такива хора молят нашите експерти да премахнат драскотините. Това може да се направи, но само чрез подмяна на стъклото Honor 10 Lite. Смяната на стъклото се извършва възможно най-бързо. Ако се свържете с Gsmservice24.com, определено ще получите най-добрия качествен резултат.

Защо ние

Обръщайки се към нашия сервизен център, не е нужно да се притеснявате. Има почти 100-процентен шанс смартфонът ви да бъде възстановен и да се върне в първоначалното си състояние. Нашите специалисти вече са професионалисти в смяната на дисплея или само на стъклото на Honor 10 Light, също така на много други видове ремонти с този модел. Такъв богат опит зад нашият екип от специалисти може значително да ускори процеса на ремонтите и да ги направи по-качествени.

 

Обръщаме внимание на факта, че ние не сме ангажирани само с подмяната на дисплея или неговите отделни части. Можете да се свържете с Gsmservice24.com в случаите когато:

  • устройството спре да се зарежда;
  • не се чува;
  • някои от бутоните не работят;
  • камерата не фокусира и много други;

Приемаме ремонти и устройства с всякакви други неизправности, изпращаме с куриер както в София така и в цялата страна.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.