Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei honor view 20

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei honor view 20

Huawei honor view 20

Заместващ екран Huawei Honor View 20

Дисплеят дава богати и живи цветове, които собствениците му ще харесат. 6.4-инчов екран с минимални рамки Display. Той използва контрастна матрица IPS, която показва много наситени цветове. Картината се откроява добре и с подробности. Минималното ниво на яркост ви позволява удобно да разглеждате вашия смартфон на тъмно. Затова си заслужава предварително да закрепите устройството, като инсталирате аксесоари под формата на капак и защитно стъкло /фолио/, но тук, както и повечето съвременни мобилни устройства, дисплеят и стъклото за докосване се доставят като една част. В случай на сериозни повреди или повреди, които влияят на работата на модула на дисплейния модул, независимо от това какво е повредено, независимо дали е сензорното стъкло или дисплея, той може да бъде поправен само чрез подмяната му със сензорно стъкло (сензорен екран). Очевидните симптоми, които показват необходимостта от ремонт са:

  • загуба на функция (частична или пълна) на сензорния екран или дисплея, спонтанна реакция на сензора,
  • изкривяване на изображението и др.

Високоговорителят не работи Huawei Honor View 20

Високоговорителите в устройството са отговорни за възпроизвеждане на звука, например, благодарение на динамиката на ухото, чувате събеседника по време на разговор и благодарение на динамиката на полифонията чувате мелодията на входящо повикване или аларма. В резултат на падане на твърда повърхност или контакт с вода (или мръсотия, прах), високоговорителят може да престане да работи или да се чува дрънчене или звънтене при възпроизвеждането на звука, високоговорителят може да е по-тих или може да бъде изкривен. Високоговорителите не са ремонтирани и затова е възможно да се коригира дефектът само чрез смяна на ушния високоговорител или акустичното устройство. Но само след диагностика в нашия сервиз Gsmservice24.com, ние ще установим дали е необходимо да го подменим или само да го почистим.

Смяна на страничните бутони (мощност и сила на звука) Huawei Honor View 20

Ако някой от страничните бутони се повреди, независимо дали това е бутонът за захранване или някой от бутоните за сила на звука, е необходимо да се смени панела с бутоните за сила на звука. Това се дължи на факта, че бутоните не се променят индивидуално и не се доставят, следователно, те се подменят заедно. Основните причини за повредата на бутоните е проникването на вода (или мръсотия, прах) или резултат от механично въздействие. Симптоми, които могат да се разберат, че изискват подмяна на страничните бутони, може да бъде или пълна,  или частична загуба на работоспособността им.

Смяна на конектора за зареждане - Ако забележите, че устройството не се зарежда или не се синхронизира с компютъра, това може да означава неизправност в захранващия конектор. Най-често тази част се разваля в резултат на небрежна употреба по време на работа, което води до разхлабване на конектора. Други причини могат да бъдат резултат от механично натоварване или проникване на вода (или мръсотия, вой). В първия случай - повреда на захранващия конектор, а във втория - корозия и като вероятна последица от късо съединение. Но този ремонт не е проблем за специалистите на Gsmservice24.com

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.