Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei magic 2

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei magic 2

Huawei magic 2

Ремонт на Huawei magic 2

Ако имате нужда от спешен ремонт на Huawei Honor Magic 2, нашият сервизен център Gsmservice24.com в най-кратки срокове ще изпълни всякакви процедури. Работите се извършват от висококвалифицирани майстори с дългогодишен опит, специализирани в премахването на сложни софтуерни и хардуерни проблеми. Услугата осигурява безплатно диагностика, което гарантира липсата на излизане на непредвидени проблеми. След проверка на смартфона, ще бъде посочена цената на работата, необходима за възстановяването му, както и колко време ще отнеме завършването. Ако цената и предложените условия не се харесат на клиента, той има право да откаже да поправи и възстанови телефона.

Защо да изберете Gsmservice24.com

В повечето случаи възстановяването на мобилното устройство отнема 1 ден или по-малко. Смяната на повредените компоненти с нови, отнемат минимум време, тъй като имаме оригинални части за Huawei Honor. Благодарение на това дори най-сложните дефекти ще бъдат елиминирани за не повече от 2 дни. В хода на ремонтните работи отделът за качествен контрол следи за липсата на грешки, които могат да причинят допълнителни дефекти. Смартфонът се тества не само в началото и  края, но и на всеки етап от сервизните процедури. Поради това вероятността от проблеми след завършване на поддръжката е сведена до минимум.

Може да ни посетите намясто в сервиза на Gsmservice24.com в гр. София в Студентски град. Ако не сте от София, може да ни го изпратите с куриер, а ние ви гарантираме, че ще ви го върнем ремонтиран.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.