Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei mate 20 lite

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei mate 20 lite

Huawei mate 20 lite

Сменяме стъклото или дисплея на Huawei Mate p20 lite

Стъклото може да бъде заменено по два начина - единият е по-лесен за изпълнение, но е по-скъп, а втория е по-сложен за изпълнение и струва по-евтино. Въпреки че, трябва да се отбележи, че ценовата разлика не е толкова голяма, но качеството на втория метод е по-ниско.

Разликата между двата метода е, че в първия, стъклото и дисплея се сменят с оригиналния модул, а във второто се замества само стъклото. Освен това, вторият метод има няколко ограничения и недостатъци. Един от недостатъците е: след смяната само на стъклото е възможно след време да се повреди и дисплеят, и тогава трябва отново да се ремонтира вашият смартфон. Хубавото е, че това е рядко срещан проблем.

Предимството при смяната на модул е, ​​че можете да сте сигурни, че вероятността да се появи повреда на екрана, без физическа намеса или падане, е по-малко вероятно.

Наводняване на Huawei Mate p20 lite

Рядко, но се случва, телефонът да падне в дъжда или да падне в банята. В този случай всичко зависи от по-нататъшни действия. Колкото по-бързо отворите телефона и извадите батерията, толкова по-големи са шансовете за запазване на телефона.

Но по-често, Huawei Mate p20 lite, се поврежда няколко дни след наводняването. В резултат на наводняването се получава частично изгаряне на елементи. Като цяло, в отделните случаи, цената на ремонта е различна. Но добрата новина е, че Gsmservice24.com предлага диагностика безплатно, ако цената на ремонта не е приемлива вие може да се откажете и да ви върнем телефона. Давайки телефона за безплатна диагностика, нашите майстори ще предложат няколко начина за поправка и вие ще прецените кой да си изберете и на каква цена.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.