Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei mate x

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei mate x

Huawei mate x

Смяна на модула на сензорния дисплей Huawei Mate X

Една от най-честите причини за свързване с Gsmservice24.com е счупен дисплей. Да, устройството на дисплейния модул Mate X ви позволява да използвате устройството в пълен размер дори и със счупено стъкло, доста често стъклото на дисплея започва да се разпада и се оформят остри ръбове. Повредената матрица на дисплея изобщо няма да позволи използването на вашия смартфон. За да възстановите телефона, е необходимо да подмените модула на дисплея със стъклото Mate X touch.

Huawei Mate X говорителите не работят или работят тихо.

Звукът на Huawei е достоен, обемът на високоговорителите ще бъде достатъчен в почти всяка ситуация. Според стандартите, които са се променили през последните години, говорителите са традиционно подредени по този начин: разговорният говорител над дисплея е покрит с малка мрежа, а долната акустична единица има технологични отвори в долната част на апарата. Отказът на високоговорителя или понижаването на нивото на звука могат да се дължат на прах и влага, механични повреди или нормално износване. За да възстановите производителността, ще трябва да смените високоговорителя Mate X или да го замените с по-ниската акустична единица.

Бутоните Huawei Mate X не работят

Клавишите за управление на устройството са доста крехки. Особено като се има предвид факта, че в huawei има шест от тях: клавишите за механична мощност и сила на звука от дясната страна на смартфона, бутонът Home touch на дисплея, и бутоните за докосване от двете страни на бутона Home (връщане на една позиция и предишни приложения). Механичните бутони се повреждат често, а причината за това може да бъде проникването на прах, влага и мръсотия. Сензорните бутони често страдат от механично напрежение или удари. Ако някой от бутоните на вашия смартфон не работи, може да се наложи да замените блока с бутоните за сила на звука или някой от останалите бутони.

Не работи, камерата не фокусира

Двойната основна камера с черно-бели 20-мегапикселови и 12-мегапикселови цветови модули, Ви позволява да правите доста добри снимки. Предната камера с 8 мегапиксела ви позволява да правите висококачествени снимки или да провеждате видеоконференции. Основните проблеми, свързани с камерата, са такива дефекти като:

  • замъгляване на изображението,
  • липса на фокус,
  • камерата не работи.

Можете да поправите дефектите, като замените неизправностите на основната камера или предната камера Honor 9 или подменете частите на корпуса.

Микрофонът не работи

Както и в много други устройства, в долната част на корпуса има един малък, но много важен елемент - кабел с конектор за зареждане / синхронизация и микрофон /. Проблемите в тези детайли обикновено са сходни:

  • проникване на влага;
  • запушване с прах и мръсотия;

Ако Mate X не се зарежда, не се вижда от компютъра, събеседникът не ви чува, или вместо гласа ви, събеседникът чува фонов шум - може да се наложи да замените дъното или някой от изброените елементи.

Батерията бързо се разрежда

Проблемите с батериите в устройствата Huawei не са толкова чести. Най-често срещаният дефект, свързан с батериите, е бързото разреждане, изключването с положителен заряд. Проблемът обикновено е изразен и не изисква по-подробна диагноза. За да продължите да използвате нормално устройството си, ще трябва да смените батерията.

Повредена корпус, заден капак

При често падане страничната част на устройството страда - металната част на корпуса. Не е необичайно и задният капак да се повреди. Може да има няколко причини за подмяна: драскотини, стружки, пукнатини, деформация или счупване. За да използвате телефона в спретнат вид, може да се наложи да замените задния капак или да замените металната част на корпуса.

Всички тези ремонти и още много други можем да направим ние от Gsmservice24.com

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.