Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei P smart Pro е изключително качествен смартфон, разполагащ със съвременни характеристики и технически особености. Той е с красив, елегантен и стилен дизайн, но проблемът е, че това го прави много уязвим към повреди и механични счупвания при небрежна употреба. Неговият 6,59” дисплей е доста голям и лесен за счупване, така че това налага спешен ремонт. Как GSMService24.com може да помогне, на какви цени и за колко време?

Може ли да се поправи счупеният екран на Huawei P Smart Pro

Като най-разпространен проблем сред съвременните смартфони, счупеният дисплей може да се смени и да се възвърне първоначалната отлична външност на устройството, както и неговата пълноценна функционалност. Това обаче е малко по-скъпа услуга, тъй като ремонтът е модулен и се извършва смяна на целия пакет, състоящ се от матрицата, сензорния междинен слой и най-горното предпазно закалено стъкло. Когато модулът е оригинален, Huawei P Smart Pro наистина възвръща предишния си вид на дизайна и първоначалната функционалност на екрана.

Това е валидно, само в случай, че се използва оригинална резервна част. Ако клиентът предпочете по-евтиния аналог във вид на висококачествено копие на оригинала, тогава са възможни определени отклонения във външността или функционалността.

Колко ще струва ремонтът

Цените за отделните видове ремонти на Huawei P Smart Pro са различни и те зависят от вида на щетите, времето за тяхното отстраняване и използваните резервни части. Също, офертите с времето са с много променливи стойности и не е възможно да уточним конкрeтни цифри. Въпреки това, всеки наш клиент има право на безплатна диагностика в GSMService24.com и получаване на предварителна оферта. Така Вие, като клиент, имате възможност предварително да решите дали да се възползвате от услугите ни за ремонт или не.

Какви са предимствата да се доверите на GSMService24

Ние сме от десетки години на пазара и към днешна дата можем гордо да заявим, че: 

  • Имаме дългогодишен стаж в областта;

  • Разполагаме със специално пригодени работилници с нужното оборудване;

  • Работим само с най-добрите майстори;

  • Целият ни екип се състои от експерти в отделните области;

  • Ремонтирали сме много различни модели смартфони, включително Huawei P Smart Pro.

Колко време ще отнеме

Ремонтът на Huawei P Smart Pro е доста сложна процедура, но въпреки това, ако разполагаме с нужните резервни части на склад (в голяма част от случаите имаме нужните компоненти), услугата може да бъде извършена от няколко часа до около 3 дни. Смяната на дисплея на Huawei P Smart Pro например, отнема само няколко часа и Вие можете да получите смартфона си след ремонт още на същия ден, ако той постъпи в сервиза в началото на деня.