Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Като притежател на смартфона Huawei P Smart Z, Вие сте направили отличен избор на устройство, притежаващо съвременни характеристики и отличен дизайн, както и невероятна балансираност между цена и качество. Големият проблем, както и при повечето съвременни смартфони, идва при небрежната употреба. Този модел е много чувствителен на леки чуквания в твърди предмети или при носенето му в джоб с монети или ключове. Тогава се налага професионален ремонт.

Възможен ли е ремонтът на дисплея на Huawei P Smart Z

Този модел смартфон притежава доста голям и качествен 6,59” дисплей, който е защитен посредством закалено стъкло. Въпреки че то е много плътно и здраво, това го прави много уязвимо при дори и леки контакти с твърда и плътна бетонна или керамична повърхност. Ето защо, това е и най-честата причина за ремонт на Huawei P Smart Z. 

За щастие, днес вече смяната на дисплея е възможна, а също след услугата, апаратът прилича на чисто нов както визуално, така и функционално. Когато се използват оригинални резервни части, качеството и контрастът на картината са като при първоначалната покупка на Huawei P Smart Z - най-добрите. Това е възможно, благодарение на модулния ремонт, който извършваме в GSMService24.com.

Какви други услуги са достъпни в сервиза

При нас можете да отстраните буквално почти всяка неизправност, възникнала по Вашия Huawei P Smart Z. Ние имаме солиден професионален стаж в ремонтите на мобилни устройства, така че към днешна дата тук ще елиминирате възникнали проблеми, като:

  • Счупено стъкло, неработещ сензорен слой или повредена матрица на дисплея;

  • Счупено стъкло на задната или предната камера, както и неработещи фотосензори;

  • Ожулен, спукан или счупен корпус, странична рамка;

  • Повреден конектор за слушалки, бутони за усилване и намаляване на звука, бутон за заключване;

  • Неработещ високоговорител, слушалка, микрофон;

  • Повредена платка след заливане с течност, неработещи микросхеми и радио части, повредени токопроводящи писти и т.н.

За повече информация и нужда от съдействие за ремонт на Huawei P Smart Z, винаги през работни дни можете да се свържете с наш сътрудник на GSMService24.com. След провеждане на безплатна диагностика, ние ще Ви информираме за откритите проблеми и ще изготвим индивидуална за Вас оферта.

Колко време е необходимо

Ремонтът на Huawei P Smart Z може да отнеме различно време и зависи от вида на повредата. Най-често при нас пристигат смартфони със счупени или неработещи дисплеи, които ние ремонтираме само в рамките на няколко часа. Условието да получите ремонтирания си апарат още на същия ден е да не сме прекалено натоварени с работа и да го донесете в сервиза в началото на деня.