Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei P Smart 2019

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei P Smart 2019

Huawei p Smart

Ремонт Huawei P Smart 2019

Екранът на телефона е монтиран на тънка стъклена лента и всяка година става по-фина. Ако предишните телефони са давани за ремонти, в които стъклото е било напукано, сега има случаи, в които стъклото и дисплеят се чупят при падане. Поради тази причина ремонтите на P Smart 2019 са се увеличили, защото иначе  не е възможно да се използва смартфонът. При ремонт ние от Gsmservice24.com използваме оригинални части със същите характеристики.

Смяна на отделно стъкло Huawei P Smart 2019

Отделната подмяна на стъкло е рентабилна, когато цената на екрана с модул е ​​2 пъти по-скъпа от замяната само на стъкло. Това се отнася главно за дисплеите на Amoled. Недостатъците при смяна само на стъклото са, че ако с течение на времето сензорът или дисплеят се повредят поради скрит дефект, тогава ще трябва да инсталирате нов модул и ще загубите пари, за да подмените целия екран.

Веднага отбелязваме, че разполагаме с цялото оборудване, с което да се замени само стъклото, а това е оригиналната лепилна основа, рамката за позициониране на стъклото с екрана, оборудването за ламиниране и др.

Изборът на методи и условия за ремонт на Huawei P Smart 2019 е независима задача за всеки клиент, но обръщайте внимание на факта, че е много по-добре да смените не само стъклото,  а и целия модул. Ние в Gsmservice24.com можем да извършим както тези, така и много други услуги, свързани с вашия смартфон.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.