Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei p20

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei p20

Huawei P20

Искате ли бързо да ремонтирате вашия телефон?

Gsmservice24.com ще направи спешен ремонт на вашия Huawei P20. Собствениците, които нямат време или възможност сами да донесат устройството в нашия сервиз, могат да използват услугата за доставка. Куриерът ще вземе вашия телефона на посочения адрес и след ремонта ще го върне обратно.

Цените за ремонт на телефона Huawei P20 се основават на сложността на повредата, а експертни съвети и диагностични услуги се предоставят безплатно. Нашият сервиз предлага бърз и качествен ремонт в град София и цялата страна. Сервизните специалисти решават технически проблеми на всяко ниво на сложност.

Gsmservice24.com извършва следните ремонти:

  • подмяна на счупени части, като дисплей или само стъклото на смартфона. Като това дали може да се подмени само стъклото зависи от нивото на счупване. Можем да ви ги подменим с нови оригинални части или с алтернативни - преценката за това е ваша;
  • актуализиране и отключване на софтуер;
  • подмяна на батерия;
  • смяна на бутони;
  • конфигуриране / отстраняване на грешки на приложения и много други;
  • смяна на захранващия панел;

За да знаете предварително колко ще струва ремонтът на Huawei  P20 в Gsmservice24.com, свържете се с нас по телефона или в чата за поддръжка и опишете характера на повредата. Точната цена ще бъде обявена от нашите специалисти след диагностика. Нашият сервиз предлага само бърз и надежден ремонт на вашия телефон!

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.