Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei p20


Huawei p20

Huawei P20

Искате ли бързо да ремонтирате вашия телефон?

Gsmservice24.com ще направи спешен ремонт на вашия Huawei P20. Собствениците, които нямат време или възможност сами да донесат устройството в нашия сервиз, могат да използват услугата за доставка. 

Цените за ремонт на телефона Huawei P20 се основават на сложността на повредата, а експертни съвети и диагностични услуги се предоставят безплатно. Нашият сервиз предлага бърз и качествен ремонт в град София и цялата страна. Сервизните специалисти решават технически проблеми на всяко ниво на сложност.

Gsmservice24.com извършва следните ремонти:

  • подмяна на счупени части, като дисплей или само стъклото на смартфона. Като това дали може да се подмени само стъклото зависи от нивото на счупване. Можем да ви ги подменим с нови оригинални части или с алтернативни - преценката за това е ваша;
  • актуализиране и отключване на софтуер;
  • подмяна на батерия;
  • смяна на бутони;
  • конфигуриране / отстраняване на грешки на приложения и много други;
  • смяна на захранващия панел;

За да знаете предварително колко ще струва ремонтът на Huawei  P20 в Gsmservice24.com, свържете се с нас по телефона или в чата за поддръжка и опишете характера на повредата. Точната цена ще бъде обявена от нашите специалисти след диагностика. Нашият сервиз предлага само бърз и надежден ремонт на вашия телефон!

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.