Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смартфонът Huawei Y 5 2018 е вече малко поостарял модел, но той продължава да бъде красив, с елегантен дизайн и много функционален. Има голям сензорен дисплей, защитен със закалено стъкло, което обаче, поради голямата си площ на предния панел, е доста уязвимо към счупвания и напуквания при лек удар по невнимание. Има ли как да се отстрани този проблем и може ли сервизът за ремонт на смартфони и мобилни устройства GSMService24.com да помогне? Какви ремонтни услуги още се предлагат?

Как се прави ремонт на дисплея на Huawei Y 5 2018

Това е най-често търсеният ремонт, не само за този модел смартфон, но и за много други, които са със сензорен екран. Дисплеят се нуждае от поправка, не само когато по невнимание външното стъкло е счупено или спукано. Екранът се ремонтира и при пълна или частична липса на изображение, поява на тънки хоризонтални или вертикални ивици, избледняване на цветовете и т.н. Всичко това са предпоставки за ремонт на дисплея на Huawei Y 5 2018.

Поправката се извършва модулно, което означава, че външното закалено стъкло, сензорният междинен слой и матрицата са поместени в една обща резервна част. Когато тази част е оригинална и произведена от самия производител, след ремонта Huawei Y 5 2018 изглежда като нов. Визуално и функционално, устройството си е същото. Качеството на картината е както преди, контрастът, цветовете и резолюцията също.

Какви други ремонтни дейности предлага GSMService24.com

При нас, в сервиза, работят само експерти и майстори, притежаващи огромен опит в ремонта на различни модели смартфони, включително и на Huawei Y 5 2018. В тази връзка, портфолиото ни от ремонтни услуги е доста разширено и към днешна дата, можем да предложим поправка на:

  • Повреден конектор за слушалки или за зареждане;

  • Неработеща слушалка, микрофон, високоговорител;

  • Повредени бутони за усилване или намаляване на звука, както и този за заключването;

  • Счупени стъкла на предната или задната камера, на дисплея, неработещ фотосензор;

  • Подмяна на повредена батерия с нисък капацитет;

  • Възстановяване или смяна на системна платка, възстановяване на повредени токопроводящи писти, смяна на изгорели радиочасти и микросхеми;

  • Подмяна на скъсани проводници, шлейф, различни видове сензори.

Колко струва ремонтът на Huawei Y 5 2018

Всеки от изброените по-горе видове услуги в GSMService24 са валидни и за смартфона Huawei Y 5 2018. Цените се определят спрямо сложността на повредата и колко струват резервните части. Важна особеност за нашия сервиз обаче е, че ние абсолютно винаги извършваме предварителна безплатна диагностика, установяваме настъпилите повреди, коментираме ги с клиента и изготвяме индивидуална оферта. Така клиентът може да прецени, дали си струва да се възползва от нашите услуги или не. Ако искате и Вие да възвърнете предишната функционалност на своя смартфон, свържете се с нас!