Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Това е още един от красивите и много качествени смартфони на китайската компания. Huawei Y 5 2019 е следващата версия, след модел 2018. Той е с голям дисплей, красив корпус и качествена картина. Въпреки това, подобен тип апарати често са подложени на небрежност при употребата, което води до счупване или напукване на дисплея, задния капак, проникване на влага. Всичко това налага прибягване до специализиран сервиз, а GSMService24.com е точно такъв. Какви услуги предлага? Вижте по-долу.

Кога и как се сменя дисплеят на Huawei Y 5 2019

Симптомите при повреда на дисплея са свързани с образа и функционалността на смартфона. Тоест пълна липса на изображение или неговата частична поява, наличие на тънки ивици, влошаване в качеството на изображението, липса на реакция при натискане върху иконите. Това са симптоми за ремонт на дисплея на Huawei Y 5 2019.

Смяната се извършва на модулен принцип, което означава, че матрицата, закаленото стъкло и сензорният междинен слой са в един пакет, поставящ се на мястото на повредения. В подобен случай и при използване на оригинални маркови резервни части, крайният резултат след ремонта е неразличим от предишното състояние на апарата.

Колко струва ремонтът

Това е много относително, от гледна точка на сложността на ремонта на Huawei Y 5 2019, неговото естество и цените на използваните резервни части. Например, при смяна на дисплей, използването на оригинална резервна част струва по-скъпо от употребата на висококачествено копие на оригинала. Тогава обаче, във втория случай, може да има и определени особености в работата или външния вид на Huawei Y 5 2019. Най-скъпата услуга е възстановяването на повредена системна платка след заливане с течност, подмяна на микросхеми или възстановяване на токопроводящите писти.

За да се изготви индивидуална оферта за всеки клиент, нашите експерти преди това извършват пълна безплатна диагностика и конкретизират проблемните области. Свързват се с клиента, коментират повредите и се предлага цена за ремонта.

Много време ли се чака

Времето за ремонт на Huawei Y 5 2019 също много зависи от вида на повредата и необходимите резервни части. В случай, че нужните компоненти са в наличност на склад и имаме свободен майстор, ремонтът може да отнеме от няколко часа до няколко дни. Най-продължителна е поправката на развалена системна платка и нуждата от нейното възстановяване след заливане.

Какви услуги предлага сервизът

  • Подмяна на повреден фотосензор, счупено стъкло на камерите;

  • Неработещи бутони за усилване и намаляване на звука, за заключване на екрана;

  • Повреден конектор за зареждане, за слушалки;

  • Смяна на бързо изтощаваща се батерия;

  • Възстановяване след заливане и проникване на течност във вътрешността.