Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт и сервиз на iPad

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

 

3За съжаление, дори и най-надеждна техника понякога се разваля и често това се случва в резултат на падания и други неприятни случаи. Каквото и да е станало с любимия Ви iPad, сервизния център „GSMService24“ е готов да ви се притече на помощ. При нас можете да направите ремонт с всякаква степен на трудност на неустоима цена. Нашият център разполага с отлично оборудване, а в него работят специалисти от висок клас. Можете да не се притеснявате, ремонтите ще се извършват бързо и качествено. На всичките проведени от нас ремонтни дейности предоставяме гаранция.

 

Експресен ремонт на iPad от подмяна на бутоните до подмяна на стъклото

Сервизните услуги по ремонта на „ябълковите“ таблети станаха достъпни в София почти веднага след постъпването в продажба на моделите iPad от първо поколение.

 

Въпреки характерното за всички продукти на Apple високо качество на изработката и дълготрайност на съставните части, за всяка техника е присъщо да се чупи, и iPad-ите в този смисъл не правят изключение. Уместно е обаче да се отбележи, че абсолютно повечето проблеми са свързани не с фабрични дефекти или качеството на самите продукти, а от небрежна експлоатация. Обикновено става въпрос за механични повреди, изискващи подмяната на стъклото или поправка на корпуса (в следствие на падане, удар от твърда повърхност, проникване на вода и т.н.).

 

Вторият най-разпространен проблем – това е износването на батерията. Както е известно, iPad притежава впечатляваща продължителност за автономна работа на батерията. Ако забележите, че вашият iPad започне да губи заряда си по-бързо, отколкото обикновено, това е сериозен повод да се обърнете към специалист: може би е необходим частичен ремонт или пълна подмяна на остарялата батерия.

 

Въпреки изключителната лекота на употреба и простота на управлението, iPad е с висока сложност на конструкцията. Именно това води до факта, че за повечето ремонтни дейности се изисква задълбочено хардуерно изследване на общото състояние на устройството. Специалистите на нашия сервизен център винаги започват да отстраняват неизправностите, веднага след извършването на пълна диагностика на iPad-а, което помага да се определят причините за неизправностите, както и все още невидимите проблеми.

 

Защо не бива да поправяме своя iPad в домашни условия?

Важно е да се отбележи, че iPad-ите имат своите конструктивни особености. При необходимост от разглобяване на iPad за диагностика или извършване на определена поправка, в цената за ремонта ще бъде включена и стойността на специалните еднократни за употреба щипки – те са необходими за сглобяването на iPad след ремонта.

 

Веднага трябва да се има в предвид, че в случай на неизправност на таблета, „самолечението“ обикновено не само няма да помогне, но съществува и голяма степен на вероятност това силно да му навреди. Както много от Apple продуктите са със сложно вътрешно устройство, така и iPad не прави изключение. Те имат твърде сложна вътрешна структура, която им позволява да бъде намален обема и теглото на крайния продукт, но това значително усложнява процеса на ремонта. За рехабилитацията на „умрял“ iPad е необходим практически опит, висока квалификация, специално оборудване, а също така е важно и резервните части и компоненти да са качествени и проверени. Както е известно от многогодишния опит, стиснатите (и любопитните) плаща два пъти. Това е неприятно, но е проверено през годините и напълно важи за опитите за ремонт на iPad в домашни условия, без специални умения и познания. Въпреки разпространеното общоприето схващане за обучаващите клипове в YouTube (особено тези, които са направени във формат „от аматьори за аматьори“), могат не само да не помогнат, но и значително да навредят. Определено, изобретателността и интереса към инженерите е похвално, но резултатът може да Ви подразни: увлекателните експерименти със сложна техника Ви поставят пред риск да загубите любимия си iPad или да се прибегне до помощта на специалист, който ще бъде принуден да отстрани не само първоначалните проблеми, но и резултатите от вашите неуспешни опити.

 

Ремонт на iPad в сервизния център „GSMService24“

1Точно за това ние настоятелно Ви препоръчваме своевременно да се обърнете към специалист, който след предварителна диагностика на вашия iPad ще може да предприеме необходимите мерки за отстраняването на откритите неизправности. В нашия сервизен център, крайната цена на ремонта (цената на компонентите + услугите на майсторите) се обявяват предварително, след извършване на диагностиката и преди започване на ремонта, което пък ще Ви позволи да избегнете „неприятни“ изненади пост-фактум.

 

Всички операции по ремонта на Apple продуктите – независимо дали са персонални компютри Mac, iPod, iPhone, MacBook или iPad – ще бъдат извършени от висококвалифицираните специалисти на нашия сервизен център в строго съответствие c техническите условия на производителя. Ние не използваме продукти от неизпитани доставчици: цялото професионално оборудване, резервните части и аксесоарите на нашия сервизен център отговарят на високите стандарти за качество. Ремонтът и всички видове услуги, предоставяни в нашия сервизен център са с действаща гаранция за период от три месеца – ако по време на този период възникнат проблеми (което е много малко вероятно), поправката ще бъде извършена напълно безплатно.

 

Нашият сервизен център предлага на своите клиенти изключително привлекателни условия – бързина и достъпни цени, професионален ремонт и следремонтна гаранция за всички видове поправки.

2

Сроковете за изпълнение на ремонта зависят от степента на сложност на повредата. По-специално, за подмяна на екрана на iPad 2, 3, 4, Mini, Air, Mini 2 Retina, подмяна на корпуса или акумулаторни батерии се извършват от майстор в присъствието на клиента в рамките на половин час. В случай на необходимост от по-сложна намеса, времето за изпълнение на ремонта и стойността му предварително се съгласуват с клиента, като се стремим да създадем всички условия за взаимно изгодно сътрудничество.

 

Другата приятна черта на нашия сервизен център се крие в това, че докато нашите майстори са заети с ремонта на вашето устройство, вие можете да изчакате половин час в зоната за изчаквания на нашия център, където да изпиете чаша чай или кафе.

 


Освен това, ако нямате възможност да донесете лично iPad-а си в нашият сервизен център, можете да се възползвате от услугите на нашия куриер или посещение на майстор направо в дома ви.

 

Диагностиката на устройството с цел определяне на дефектните компоненти се извършва безплатно. Всички посочени в нашия сайт цени включват разходите за ремонт, както и разходите за резервни части, а гаранцията за всички видове ремонти е 3 месеца.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.