Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone 12 Pro Max

В случай, че притежавате един от най-новите смартфони на Apple - iPhone 12 Pro Max и той има нужда от ремонт, непременно прочетете следващите редове и обърнете внимание на GSMService24.com. Ще разберете предимствата на сервиза, предлаганите от него услуги и защо да се обърнете точно към нас.

Коя е най-честата причина за ремонт на iPhone 12 Pro Max

Смартфонът iPhone 12 Pro Max е изключително качествен апарат и отговаря на съвременните трендове за технически характеристики и визуална част. Той е невероятно елегантен, стилен и с качествена изработка. Няма смисъл да споменаваме, че липсват каквито и да е скърцания, луфтове и пукания на корпуса, тъй като той е водоустойчив и с изключително монолитна сглобка. Въпреки това, неговото най-горно покритие е създадено от здравото, от последно поколение, Gorilla Glass стъкло, което обаче, въпреки здравината си, дори и при лек удар в плътен масивен предмет, лесно се чупи и се нуждае от ремонт.

Това с пълна сила важи и за стъклото на екрана, който покрива над 98% от предния панел на iPhone 12 Pro Max. Ето защо, уязвимостта от счупване и необходимост от ремонт е доста голяма и е най-често срещаната неизправност при този модел. Това обикновено е свързано с невнимателното боравене с устройството и неспазване на препоръките на производителя за безопасна експлоатация.

Какви други услуги предлага GSMService24Въпреки че счупеният стъклен екран или корпус на iPhone 12 Pro Max е най-често срещаният проблем при собствениците на тези устройства, те често ни търсят още за ремонт на следните неизправности:

  • Проникване на вода във вътрешността на корпуса - въпреки, че моделът има степен на водоустойчив IP68, понякога, при подуване на батерията, се наблюдава проникване на вода, поради разхерметизиране на задния капак;

  • Повреда в конектора за зареждане - без изправността на този конектор, трудно бихте могли да използвате дълго време своя iPhone 12 Pro Max, тъй като няма да можете да го зареждате;

  • Некоректна функционалност на оптичната стабилизация и самата камера - губи образа и качеството на снимките е влошено;

  • Повреден микрофон - при телефонни разговори, отсрещната страна трудно Ви разбира и чува ли Ви изобщо? Ако отговорът е “Не”, то има голяма вероятност микрофонът да се е повредил и да се нуждае от ремонт.

С какво GSMService24.com се отличава

Много добър избор при необходимост от ремонт на iPhone 12 Pro Max е специализираният сервиз, който е от дълги години на пазара, има достатъчно солидно портфолио от отстранени неизправности и предлагани услуги, както и екип от специалисти. Такъв сервиз обикновено предлага бързина при ремонтните дейности, гарантира високото им качество и извършва предварителна безплатна диагностика. Това дава възможност на клиента да получи пълната информация относно проблема и цената за неговото отстраняване. Ето защо и GSMService24.com е толкова предпочитан сервиз за мобилни телефони.