Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 12 Pro Max

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

iPhone 12 Pro Max е модел, който демонстрира ангажимента на Apple към иновациите и отличността. Със своите напреднали функции и водеща технология, той предлага изключително потребителско изживяване в сравнение с предишните модели. Въпреки това, дори и най-продаваните смартфони могат да се сблъскат с проблеми или да изискват ремонт.

Смяна на стъкло:

Счупването или напукването на стъклото на вашия iPhone 12 Pro Max понякога е неизбежно и може да бъде досадно. Използвайки висококачествени части и точни техники, ние гарантираме безпроблемен процес на смяна на стъклото и ще върнем елегантния и безупречен вид на вашето устройство.

Смяна на дисплей:

Изумителният дисплей на iPhone 12 Pro Max е една от неговите най-изящни характеристики. Въпреки това, повреден или неизправен дисплей може сериозно да въздейства на потребителското изживяване. В gsmservice24.com предлагаме професионални услуги за смяна. Без значение дали имате напукан екран или дисплеят не реагира, техниците ни разполагат със знанията и опита, за да заменят дисплея ефективно. С прецизно внимание към детайлите ние гарантираме за вашия нов и безупречен дисплей.

Смяна на микрофон:

Наличието на неизправен микрофон на вашия iPhone 12 Pro Max може да затрудни вашата способност за ефективна комуникация. Без значение дали става въпрос за притискане на звука или липса на аудио, gsmservice24.com може да ви помогне. Ние имаме опит в диагностицирането и смяната на неизправни микрофони, и ще допринесем за ясна и разбираема комуникация по време на разговори и записи.

Смяна на камера:

Камерата на iPhone 12 Pro Max предлага изключителни възможности за заснемане на страхотни снимки и видеоклипове. Въпреки това, ако се сблъскате с проблеми с камерата си, като например размити изображения или неизправен обектив, gsmservice24.com може да помогне, възстановявайки яснотата и качеството на вашите снимки и видеоклипове. С висококачествени резервни части и навременни услуги, ние гарантираме бързо и качествено решение на проблемите с вашата камера.

Смяна на батерия:

С времето, работата на батерията на вашия iPhone 12 Pro Max може да се влоши, влияейки на общата употреба на устройството. За да възстановите оптималния живот на батерията, gsmservice24.com предлага надеждни услуги за смяна. Когато става въпрос за ремонт на вашия телефон, gsmservice24.com е предпочитаният доставчик на услуги. Екипът ни от опитни техници, заедно с ефективните процеси за ремонт, гарантират, че вашето устройство е в добри ръце.


Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.