Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 13 Pro

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук -> 

iPhone 13 Pro е устройство, което съчетава елегантност с последна технология. С мощния си чип A15 Bionic, впечатляващият Super Retina XDR дисплей, напредналата камера и удълженото време на работа на батерията, телефонът задава нови стандарти в изпълнение и функционалност. В сравнение с предишните модели, той предлага подобрена скорост на обработка, подобрена графика и изключителни възможности на камерата, позволявайки ви да заснемате снимки и видеоклипове на професионално ниво.

Смяна на предно стъкло

Някои случаи могат да доведат до напукано или повредено предно стъкло, което засяга както външния вид, така и функционалността на вашия iPhone 13 Pro. В gsmservice24.com нашите опитни техници могат да извършат замяна на предното стъкло, използвайки специализирани техники и висококачествени компоненти. Бъдете сигурни, че вашето устройство ще възвърне безупречния си външен вид и ще запази плавната си отзивчивост на докосването.

Смяна на дисплей

Ако дисплеят на вашия смартфон не функционира правилно, най-вероятно е време за смяна на дисплея. Ние гарантиратираме за безпроблемна и точна смяна на дисплея. Можете да ни се доверите за възстановяването на ярките цветове и впечатляващите визуални ефекти, които правят iPhone 13 Pro изключително устройство.

Смяна на микрофон

Дали качеството на звука по време на разговори или записи на вашия iPhone 13 Pro е намалено? Проблемът може да се крие в неизправен микрофон. Ние предлагаме услуги за подновяване  на микрофона с нов, гарантирайки ясен звук и без прекъсвания по-време на разговори. Нашите техници ще заменят неизправния микрофон, позволявайки ви да се наслаждавате на безпроблемни разговори и аудиозаписи с високо качество.

Смяна на камера

Напредналата камера на iPhone 13 Pro ви позволява да заснемате впечатляващи снимки и видеоклипове. Въпреки това, ако се сблъскате с проблеми като размазани изображения или неизправен автофокус, може да е необходима смяна на камерата. Нашите опитни техници могат да извършат смяна на камерата с прецизност, възстановявайки изключителните възможности на вашия телефон.

Смяна на батерия

С течение на времето, животът на батерията на вашия iPhone 13 Pro може да намалее, изисквайки по-често зареждане. В gsmservice24.com предлагаме услуги по замяна на батерията, като ви осигуряваме висококачествена батерия и безопасна процедура на замяна. След тази услуга, вашето устройство ще разполага отново с дълготрайна батерия и по-дълъг работен живот.


Независимо от вида ремонт, който вашият телефон изисква, gsmservice24.com е екипът от професионалисти, на когото можете да се доверите. Ние сме на разположение да помогнем с всички ваши нужди за ремонт, осигурявайки бързо, надеждно и качествено обслужване.


Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.