Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на iPhone 5

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Ремонт на iPhone
Смяна на дисплей на iPhone 5 при счупване
Смяна на счупено стъкло на iPhone 5
Смяна на панел на iPhone 5
Смяна на микрофона на iPhone 5
Смяна на полифоничния високоговорител на iPhone 5
Смяна на на говорителя на iPhone 5
Смяна на камерата на iPhone 5
Смяна на батерия на iPhone 5
Смяна на аудио буксата за слушалки на iPhone 5
Смяна на буксата за синхронизация и зареждане на iPhone 5
Ремонт на Home бутона на iPhone 5
Ремонт на платката на iPhone 5
Смяна на захранващата букса на iPhone 5
Почистване след намокряне на iPhone 5
Смяна на буксата при проблем със звук на iPhone 5
Смяна на Wi-Fi модул при проблем с WiFi на iPhone 5
Смяна на виброзвънеца на iPhone 5

Ремонт на iPhone 5

1В нашия сервизен център в София, Вие можете бързо и качествено да отстраните от Apple iPhone 5 всяка неизправност. Дори и технически сложен ремонт на дънната платка след заливане с течност – не е проблем за нашите специалисти. Ние даваме на този вид услуги по-дълга гаранция от 3 до 6 месеца.

 • Диагностиката се провежда безплатно за сметка на фирменото оборудване, което диагностицира и определя повредата бързо и сравнително точно;
 • По време на ремонта ние използваме само качествени заводски детайли за iPhone 5 и в никакъв случай не намаляваме цената на ремонта за сметка на евтини китайски продукти или възстановени след употреба резервни части;
 • При нас няма допълнителни такси за престой, а такива видове работни дейности, като подмяна на дисплей или счупено стъкло се извършват в присъствието на клиента;

Ако сте се обърнали към нас за подмяна на екрана, бъдете сигурни, че майсторът ще замени повреденият детайл и ще постави всички части, които се изискват за правилното извършване на ремонта на iPhone 5, което няма да ви струва допълнително заплащане;

Какво може да се повреди?

Екранът на iPhone 5

2Счупен екран на iPhone 5 – това е най-честата причина за прибягване до услугите на сервизния ни център. Стъклото или дисплея могат да се счупят дори и от леко падане на телефона. Екранът се подменя заедно с целия дисплейн модул, в който влиза ново стъкло, нов дисплей и нова рамка около дисплея.

Подмяната на екрана се извършва във ваше присъствие за около 30-40 минути. Детайлите са винаги в наличност.

Внимание! Често се случва при падания освен екрана да се счупи и корпуса и по-малко батерията. Поправката на корпуса се извършва безплатно, а цената за подмяна на батерията е в размер на себестойността на елемента.

Основната задна камера на iPhone 5 не работи

 1. Причините, поради които може да не работи камерата са много, но от тях се открояват 2 основни: проникване на вода и при удар. Симптомите са както следва: при щракване върху иконата на камерата, вместо картина се вижда тъмен екран или се показва съобщение за грешка.

Камерата на iPhone 5 не подлежи на ремонт. Камерата сама по себе си представлява монолитен модул, който се прикрепя към шлейф. Именно прикрепването на камерата е „ахилесовата пета“ – достатъчен е силен удар или проникване на течност в съединенията и камерата ще спре да получава захранване.

Подмяната на камерата на iPhone 5 е доста трудоемка процедура,  а времето за ремонта отнема 40 минути.

До момента не сме срещали случай, в който камерата спира да работи поради софтуерни грешки, въпреки, че в сервизния център GSMService24 сме поправили една дузина Айфон 5.

Камерата не фокусира

 1. Няма фокус – това е основната неизправност на камерата на iphone 5. Този вид повреда се среща доста често. Причините за това са едни и същи: попадане на вода и падания, но зачестяват и случаите, когато причината за повредата на камерата не е в самия модул, а в контролера на камерата. Във всеки случай обаче, майсторът на първо място провежда диагностика на телефона, която отнема 30-40 минути, а след това вече започва да ремонтира устройството. Диагностиката в сервизния център GSMService24 – винаги е безплатна.

Подмяна на корпуса на iPhone 5

3Камерата на iPhone 5 е направена от мек метал, който много бързо може да се надраска, а при падания по корпуса остават дълбоки вдлъбнатини. Поправката или възстановяването на корпуса по такъв начин, че да не се виждат дефектите по него не е възможно. Въпреки, че ние често ремонтираме корпуси, когато сменяме екрана на iPhone 5.

Подмяната на корпуса отнема 2 – 3 часа. Можете да избирате цвят на корпуса, като стандартното бяло или тъмно-синьо. Също така имаме и неоригинални цветове, като розово, лилаво, златисто, зелено и т.н. За повече подробности можете да се обърнете към нашите консултанти по телефона.

Подмяна и ремонт на конектора за зареждане на iPhone 5

 

4Съвременните Айфони консумират доста електроенергия, така че често се налага тяхното зареждане. Но какво да правим, ако включите към зарядното устройство своя Айфон 5, но той не реагира? Единственият отговор на този въпрос е незабавното обръщение към сервизния център GSMService24, тъй като само тук смяната на конектора за зареждане на iPhone 5 ще бъде извършена за 40 минути и ще струва съвсем евтино.

Защо вашият Айфон 5 престана да се зарежда?

Специалистите на сервизния център GSMService24 винаги ще се радват да Ви предложат помощта си за ремонта на всички модели iPhone. За да се разбере, че е необходим ремонт или подмяна на стария конектор за зареждане на iPhone, е достатъчно внимателно да се огледа долния шлейф. Точно там, в долната част, са разположени тези важни и чувствителни към повреди елементи, като микрофона, говорителя, сензорите и конектора за зареждане.

Възможните причини за повреда на този конектор са следните:

 • небрежно боравене (удари, падане, твърде рязко включване на USB-кабела за данни и т.н.);
 • проникване във вътрешността на вода и всякакви други течности;
 • нарушена цялост на USB-кабела;
 • естествено износване на детайлите в режим на усилена експлоатация.

Истинската причина за повредата на Айфона може да я определи само професионален специалист от сервизния център GSMService24, както и самата процедура по замяната на конектора за зареждане на iPhone. Заповядайте при нас – заедно можем бързо да разрешим всички проблеми, свързани с ремонта на Вашата електроника!

Подмяна бутона Power в iPhone 5

Бутонът за включване (power) може да не работи по няколко причини, но най-честите – поради износване на мембраната или шлейфа.

Бутонът power на iphone 5 е прикрепен към шлейф, а той към платката. Ако шлейфът се износи, то той се подменя с нов. Той не подлежи на ремонт.

Ако е повредена само мембраната, то ремонтът на бутона е възможен. Технологията е съвсем проста. Премахва се старата мембрана и на нейно място се поставя нова. Времето за ремонта е 55 минути.

Качествен ремонт на бутона за регулиране силата на звука на iPhone 5

Искате да слушате музика от вашия Айфон 5, но бутонът за регулиране силата на звука не Ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика с добър звук? Не губете време и нерви в опити за самостоятелно изясняване на причините за повредата, а веднага се обърнете за безплатен съвет към специалистите на сервизния център GSMService24! Ние ще Ви помогнем да отстраните повредата само за няколко часа, извършвайки качествен ремонт на бутоните за регулиране силата на звука на всички модели iPhone!

Защо престана да работи бутонът за регулиране силата на звука на iPhone 5?

Всички съвременни модели Айфон (5s, 5c, 5, 4S, 4 и т.н.) – това са  високотехнологични електронни уреди с дълъг живот, а безупречното качество на работата им зависи от условията на експлоатация от страна на потребителя и спазването на минималните изисквания към условията за работа. Ако се отнасяте нехайно към вашата електронна джаджа, то вие често ще трябва да ремонтирате бутоните за регулиране силата на звука на iPhone 5.

При това основните причини за повреда в различните случаи могат да са:

 • повреда в резултат на падане, удар, прекомерен натиск и т.н.;
 • стопяване на контактите в резултат на късо съединение при контакт с вода във вътрешността на устройството;
 • запушване на бутоните и нарушение на механизмите им за предаване на сигнали поради замърсяване;
 • преждевременно износване в резултат на често небрежно натискане на бутоните и т.н.

Свържете се с нас в сервизния център GSMService24 и не само бързо и евтино ще извършим ремонта на бутоните за силата на звука на всички модели iPhone, но ще Ви проведем и подробна консултация по безопасна експлоатация на различните видове малогабаритна потребителска битова електроника.

Качествена и бърза подмяна на Wi-Fi модула на iPhone 5

5В един прекрасен момент Айфон 5 изведнъж престава да се свързват към Wi-Fi, менюто не е активно – само сиво поле? В този случай подмяната на Wi-Fi модула на iPhone 5 може да стане вярно решение на проблема, ако тези прости действия, като смяната на настройките отново не дават резултат. Вие няма да можете самостоятелно да подмените този модул, но опитните експерти на сервизния център GSMService24 с готовност Ще се притекат на помощ!

Как протича ремонта на WiFi

Подмяната на повредения Wi-Fi модул на iPhone изисква демонтаж на дефектиралия чип, премахването му от специалното „гнездо“ на дънната платка, където след това ще бъде добавен новия Wi-Fi чип. Всички тези манипулации се извършват бързо и прецизно, без повреда на тънките чипове на Айфон 5, само от професионалните специалисти на сервизния център GSMService24. Освен това, обръщайки се към нашия сервизен център, Вие можете да разчитате и на следното:

 • за ремонта ще бъдат използвани само оригинални компоненти от Apple;
 • подмяната на Wi-Fi модула на iPhone ще отнеме по-малко от два часа от времето Ви;
 • цената за ремонта при нас е пълна, като в стойността са добавени всички разходни консумативи;
 • Вие получавате гаранция на всички видове ремонтни дейности.

Подмяна на акумулатора на iphone 5

6Ако държите iPhone 5 на зарядното цяла нощ, то след време батерията започва да се поврежда. При нас са донасяни телефони, чийто акумулаторни батерии са се подували при зареждане, в следствие на което се чупи дисплея. Също така, с времето батерията може да загуби първоначалния си капацитет.

iPhone 5 е започнал да работи по-малко с едно зареждане от обичайното? Това е първият сигнал за подмяна на батерията. Самият ремонт на iPhone 5 е доста прост и отнема на специалиста 10 минути.

Ремонт на бутона за вибрацията на iPhone 5

7Бутонът за включване на виброрежима може да откаже да работи по няколко причини. Основните от тях са: естествено износване на механизма на бутона, износване на шлейфа на iphone 5, на който се намира вибро бутонът и попадане на вода в телефона.

Ако при първите две неизправности ремонтът на вибро бутона изисква подмяната на основния шлейф, то ремонта се извършва пред клиента в рамките на 30 минути, но при контакт с вода не всичко е толкова просто.

При контакт с водата може да се повредят, както елементите за връзка на вибромотора, така и основния шлейф. Каква точно е повредата може да определи само специалист след цялостна диагностика на iPhone 5 чрез специализирано оборудване.

Диагностиката на iPhone 5 със счупен вибро бутон се извършва в рамките на 25 минути, а в случай на заливане 1 час. Обикновено се прозвънява шлейфа и се измерва напрежението на конектора на платката.

Подмяната на вибромотора се извършва в рамките на 35 минути. Вибромоторът много рядко се разваля, но ако това се случи, то най-честата причина е механично увреждане.

Бърза подмяна на конектора за слушалките в модела iPhone 5

8Обожавате да слушате музика на своя Айфон, но слушалките по някаква причина престават да предават добър звук? Заповядайте в нашия сервизен център GSMService24! Висококвалифицираните ни специалисти само за няколко минути ще направят безплатна диагностика на Айфон 5 и според резултатите ще бъде извършен качествен ремонт или подмяна на конектора за слушалките на iPhone 5 чрез оригинални компоненти от Apple!

Защо сервизният център GSMService24 превъзхожда всички други ремонтни обекти?

От време на време, в дори и най-съвършената техника понякога се появява случай, в който се изисква извършването на ремонт, така че е излишно да се притеснявате за счупването на вашия Айфон, особено когато винаги можете да се обърнете за помощ към най-добрите специалисти за ремонтни услуги в София! Свържете се със сервизния център GSMService24 за услуги по подмяната на стария конектор за слушалки на iPhone 5 и ще можете да оцените тези наши очевидни конкурентни предимства, като:

 • високото качество на обслужване на клиентите не зависи от сумата на чека;
 • минимални срокове за изпълнение на всеки (дори и най-сложния) ремонт на всички модели Айфони;
 • достъпните цени са по-ниски от средното ниво;
 • наличие на достатъчно количество фирмени резервни части, благодарение на които подмяната на конектора за слушалките на iPhone осигурява безупречна работа в продължение на дълго време;
 • гаранция на всички видове извършени ремонтни дейности на електроника.

Подмяна на високоговорителя на iPhone 5

В нашия сервизен център ще можете бързо да замените говорителя на iphone 5. Процедурата по подмяната на високоговорителя се извършва в рамките на 30 минути.

Основните причини, по които клиентите се обръщат към нашия сервизен център

 • високоговорителя не работи
 • разговорът със събеседника е придружен с шумове и пращене;
 • Тих звук, независимо, че звукът към високоговорителя е усилен на максимум;

Само в 3 от 10 от случаите причината за повредата е в самия говорител. За възпроизвеждането на звука от iPhone 5 отговарят най-малко 15 елемента. Ако един от тези елементи се повреди, то това пряко влияе върху качеството на възпроизвеждания звук от говорителя.

Точната причина за повредата може да се определи само от специалист и от никой друг, освен него. Диагностиката при нас е Безплатна.

Подмяна на бутона Home в iPhone 5

91След продължителна експлоатация на бутона Home в iPhone 5, той спира да работи нормално или изобщо престава да реагира. Бутонът засяда и изисква по-големи усилия за да сработва. Причината за повредата – най-често това е поради попадането на течност в мембранната част на бутона Home. Напълно достатъчно е телефона да попадне под дъжда или да го вземете с мокри ръце. В резултат на това, мембраната корозира и след време престава да работи.

Също така често се срещат и телефони, в които причината за повредата на бутона Home е от естественото износване на шлейфа. И в двата случая обаче се изисква пълната подмяна на шлейфа с нов.

Подмяната на шлейфа на iphone 5 отнема на майстора 25 минути. За това време, специалистът провежда експресна диагностика на iPhone 5 и ако причината за повредата е в бутона, той го подменя с нов.

Износването на шлейфа и корозията на мембраната — това са най-честите причини за повредата на бутона Home в iphone 5, но не са и единствените. Прецизното диагностициране на причината за неизправността може да бъде проведено само от специалист, след цялостна диагностика. Съществуват повече от 12 елемента, които отговарят за бутона Home в iPhone 5.

Качество на ремонта на iPhone 5

Задачата по извършването на качествен ремонт на смартфона iPhone 5 и спазването на абсолютно всички срокове е доста сложна. Този сервизен център трябва да притежава съвременна техническа база, да има собствен склад за резервни части, квалифициран персонал и оборудвано място на майсторите с esd защита. Дори и само за разглобяването на iPhone 5, без да се повреди корпуса и стъклото, трябва опит и специализирано оборудване.

Гаранция на ремонта

След всеки ремонт даваме гаранция за изпълнената работа. В зависимост от вида на работата, гаранцията може да варира от 3 до 6 месеца. Условията за гаранция при нас са стандартни, но повече подробности можете да научите от нашите консултанти по телефона.

В периода на провеждане на специалните промоции и сезонни отстъпки, гаранцията за работата и детайлите може да превиши и 6 месеца. Четете условията на промоциите.

Запис за ремонт

Благодарение на собствения склад с резервни части, ние винаги разполагаме с частите за iPhone 5, които се изискват при често срещаните видове повреди. Например, услугата по подмяна на екрана при нас се извършва за 25 минути. Но има и случаи, когато за този проблем се обръщат към нас повече клиенти, отколкото имаме части на склад. За да не се случи това, предварително резервирайте на свое има необходимите резервни части. Тази услуга е безплатна и не изисква предварително заплащане, а също така винаги можете да се откажете от записа за ремонт.

Процес по ремонта на iPhone 5

Целият процес може да се раздели на три технологични етапа. В първия етап iPhone 5 се диагностицира. Диагностиката се извършва както програмно, така и с помощта на точно измервателно оборудване, след което с вас договаряме сроковете и цената за ремонта.

Вторият етап – това е самия ремонт на телефона. Ако е повреден модулен блок, като например бутона за включване или на дисплея се появяват ивици, то ремонтът се извършва във ваше присъствие.

Финалната фаза на ремонта, това е диагностиката на iPhone 5. Ако е сменен бутона за включване, то се проверява времето за реакция от натискането на самия бутон до времето за включване на смартфона.

Сервизен център GSMService24

С ремонта на Apple устройствата нашата компания се занимава от 2008 година. През това време ние успешно сме обработили хиляди заявки. Изпълнили сме стотици технически сложни ремонти, като например възстановяване на телефона след тежки механични повреди и възстановяване на информацията в iPhone 5 след въздействието върху него на високи температури.

Много от нашите клиенти са станали постоянни и продължават да се обръщат именно към нас и с новите си телефони.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.