Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на iPhone 7 Plus

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Вид ремонт на iPhone 7 Plus
Смяна на счупен дисплей на iPhone 7 Plus
Смяна на счупено стъкло на iPhone 7 Plus
Смяна на преден и заден панел на iPhone 7 Plus
Смяна на микрофона на iPhone 7 Plus
Смяна на зуумър на iPhone 7 Plus
Смяна на високоговорителя на iPhone 7 Plus
Смяна на предна и задна камера на iPhone 7 Plus
Смяна на букса на iPhone 7 Plus
Смяна на батерия на iPhone 7 Plus
Смяна на копче за включване/отключване на iPhone 7 Plus
Смяна на букса за синхронизация и зареждане на iPhone 7 Plus
Смяна на Home бутона на iPhone 7 Plus
Ремонт на платката на iPhone 7 Plus
Почистване на намокрен iPhone 7 Plus
Смяна на аудио буксата за слушалки и хендсфри на iPhone 7 Plus
Смяна на вибрацията на iPhone 7 Plus
Смяна на Wi-Fi антената при проблем с wifi на iPhone 7 Plus
Смяна на на буксата за зареждане на iPhone 7 Plus

Сервизният център GSMService24 извършва ремонти на iPhone 7 Plus и iPhone 7 в София. Всички ремонтни дейности се извършват в кратки срокове. По време на ремонта клиентът може да изчака в сервиза или да отиде да си върши свои неща.

Подмяна на неизправните части — дисплеи, батерии, шлейфове, високоговорители и други компоненти на телефона.

Отстраняваме неизправности по платките. Подменяме микросхеми и възстановяваме елементи — резистори, кондензатори, конектори и проводници.

Ремонт на iPhone 7 PlusiPhone 7 Plus – "ябълковият" смартфон е с Retina HD екран, чийто диагонал е 5,5 инча, 3 GВ оперативна памет и висока производителност, осигурявана от 64-битовия A10 процесор. Благодарение на наличието на 3D Touch системата, смартфона може да разпознава силата на натиска върху екрана, намалявайки по този начин броя на извършваните действия при обръщение към различните функции. На пазара се предлагат модификации с 32, 128 и 256 GВ памет, а свръхтънкият корпус е непромокаем. Устройството се предлага в пет цвята, в матово и гланцирано изпълнение. В истински пробив в сегмента на смартфоните обаче се превърна наличието на 12 Mp камера, която Ви позволява да снимате видеа, близки до професионалните. Въпреки високата надеждност и качество, понякога все пак се появява нуждата от ремонт на iPhone 7 Plus, но най-често това се случва по вина на потребителя.

Причини за повредите на iPhone 7 Plus

Инженерите на Apple са създали качествено и надеждно устройство, но основните причини за повредите остават същите. Както всяко друго устройство, така и iPhone 7 Plus не е застрахован от падания и деформации, от попадане на вода и неправилна експлоатация. В първия случай има нужда от подмяна на стъклото, или дисплея, а във втория – щателна проверка на всички елементи и премахване на влагата от платката. И двата вида ремонти е невъзможно да се извършат в домашни условия, така че възстановяването на ефективността на апарата е по силите само на майсторите в сервизния център GSMService24. Те разполагат с всичко необходимо за извършването на диагностиката и ремонта без значение от сложността. Ако не можете да дойдете лично в нашия сервизен център, ние ще изпратим куриер. Той напълно безплатно ще вземе дефектния апарат и ще го донесе в сервиза, а след това ще Ви го върне обратно.

Ремонт на iPhone 7 Plus – защо ние

Невъзможно е да си представим живота на съвременния човек, без функционалните мобилни устройства, но дори и при най-внимателното боравене с устройството остава риска от падания, проникване във вътрешността на вода и различни други повреди. Много компании и частни майстори извършват ремонти на iPhone 7 Plus, но защо да се доверите точно на нас?

  • Преди поправката, експертът на GSMService24 извършва безплатна диагностика на смартфона за установяване на причините за неизправностите и дефектните детайли. Диагностиката позволява да се определят оптималните начини за решаване на проблемите, намаляване на времето и разходите за ремонта.
  • Майсторите в нашия сервизен център имат специална подготовка и голям практически опит, знаят принципа на действие и устройството на всички, без изключение, модели "ябълкови" смартфони и могат да извършват ремонти от всякаква сложност.
  • В сервизния център има добра техническа база, като повечето видове ремонти се извършват в рамките на един час, а за подмяна ние използваме оригинални детайли.
  • За всички услуги цените ни са приемливи, без допълнителни такси и плащания, стойността на частите е включена в цената за ремонта, работата се извършва качествено и бързо и се предоставя гаранция.

Сервизният център GSMService24 извършва ремонти на iPhone 7 Plus и на други "ябълкови" джаджи. Ние връщаме към живот повредените смартфони, таблети, лаптопи и други устройства на Apple. Не правете ремонтите сами и не поверявайте тази дейност на съмнителни фирми, тъй като непрофесионалната намеса може да предизвика по-сериозни повреди, които майсторите в нашия сервизен център след това ще трябва да отстраняват.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.