Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Как да изберем услуга за ремонт на мобилни телефони?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Рано или късно всеки се сблъсква с некоректната работоспособност на мобилното устройство. Пътят за нейното отстраняване може да бъде различен. Някои хора предпочитат да „бърникат“ във вътрешността на устройството самостоятелно. Въпреки това, твърде често аматьорската намеса води до това, че повредата се усложнява, а в някои случаи дори устройството става непоправимо. Такава намеса не е препоръчителна, както и неоторизираните сервизни услуги. Ако цената на апарата е повече от 300 $, некомпетентният ремонт може напълно да го довърши. След това претенциите към качеството на ремонтната услуга от авторизирания сервиз ще бъдат безполезни.

Как да изберем услуга за ремонт на мобилни телефони

Как да изберем

Научете повече за правилата, по които работят в сервизния център за ремонт на телефони от уеб-сайта на конкретния сервиз или в промо-групите в социалните мрежи. В големите социални мрежи се отделя много време за платена реклама на сайтовете, тъй като интернет – това е основният източник на информация за по-голямата маса от хората. След като влезете в сайта на избрания от вас сервизен център можете да видите техните контакти, принципите на провежданите ремонти, да се запознаете с отзивите на клиентите, а често дори можете да прочетете и полезни статии за телефони и други джаджи.

Много добър показател за качеството на извършваните ремонтни услуги е когато в сервизния център сферите са ясно разделени. Единият отдел се занимава с общуването с клиента, а другият приема устройството за ремонт, а третият е отговорен за финансовите въпроси. Ако специалистите, отговорни за ремонта на устройствата, не си отвличат вниманието от основната им работа, то те навярно ще я изпълнят по-бързо и качествено.

При избора на сервизен център, можете спокойно да се доверите на собствените си впечатления. Просто поговорете с консултанта, обърнете внимание на цената. Ако сервизът Ви харесва, то може и във Ваше присъствие да се проведе диагностиката на телефона. Трябва да бъдете внимателни обаче дали са засечени всички проблеми. След проверката от страна на специалиста ще може да Ви се предложат варианти за ремонт и точна цена.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906