Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Как да качим документ на iPhone?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Едно от най-важните предназначения на съвременното мобилно устройство това е активния обмен на информация, като изтегляне на текст, музика, видео. За потребителите на ябълковите джаджи въпросът със свалянето често се превръща в проблем, тъй като работата в това направление с iPhone се различава от работата с другите устройства.

Как да качим документ на iPhone?

Изтегляне на файлове от Google Диск

Специалното приложение Гугъл Диск е създадено и за iOS и Ви позволява да изтеглите всякаква информация от интернет. По-нататък се очаква да можете да преглеждате файловете директно през приложението. Изискването е само форматите да бъдат поддържани от мобилното устройство.

За инсталирането на приложението можете да се свържете със сервизния център на Apple или да го направите самостоятелно. То позволява да преглеждате:

  • Google-документи;
  • изображения и видео;
  • файлове в pdf и txt форматите;
  • MS Office документи;

Останалите формати се отварят със странични приложения.

Как да сваляме музика или видео в Phone?

Най-лесният начин за изтегляне на музикални файлове е посредством iTunes. Ако искате да заредите мултимедия е по-добре да го направите чрез iTunes, инсталиран на компютъра. Препоръчително е да използвате най-новата версия на приложението. Можете да го изтеглите безплатно от официалния сайт на Apple.

Ако не искате да си купувате музика от iTunes Store, можете просто да качите Вашите файлове от собствения компютър в един от двата формата mp3 или aac. За да направите това, изпълнете следните стъпки:

  • отворете менюто Файл;
  • отидете на пункта Add to Library, тоест Добави в библиотека;
  • натиснете Open (отвори).

След това, като трак (или алтернативно албум) изтеглете в iTunes, свържете вашия смартфон към компютъра с помощта на кабела. Приложението трябва незабавно да разпознае свързания iPhone. Отидете в меню File и след това Devices и изберете Вашия смартфон от списъка с устройства в левия прозорец.

Трябва да се отвори допълнително меню, в което имате пункт Sync синхронизация. След като бъде избран, проверете дали синхронизацията е конфигурирана правилно.

Допустимо е използването и на други приложения за сваляне на музика, като например iFunBox.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906