Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Как да удължим живота на мобилния си телефон: съвети за икономия

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Съвременният мобилен телефон – това е сложно устройство, към което изпитваме силно притеснение. Неговата плавност на работа се осигурява от мощния радиопредавател, LCD-дисплея, високата чувствителност на приемника, консумацията на електроенергия от батерията. Качеството на детайлите и монтажа в текущите телефони е почти винаги на достойно ниво. Това би го потвърдил всеки майстор, на който често му се налага да ремонтира телефони, поради небрежност от страна на собствениците им.

Как да удължим живота на мобилния си телефон: съвети за икономия

Някои правила

Поверете ремонта на мобилното си устройство само на професионалисти. Опитите да ремонтирате мобилния телефон често водят до неговия пълен провал, особено ако моделът е скъп.

Пазете джаджата си от влага

Не използвайте телефона в дъжд и сняг! Всяка течност е фатална за мобилния телефон, тъй като предизвиква галванична корозия. А „смъртта“ на устройството може да е бавна и неусетна. Ако все пак попадне вода в телефона, трябва незабавно да извадите батерията възможно най-скоро и да занесете апарата в сервизен център. Сушенето в домашни условия може ще се окаже неефективно.

Пазете апарата от удари и падания

Трябва възможно най-скоро да оборудвате апарата си с протектор или държач. Последният дори е особено полезен и в автомобила. Съвсем не е необходимо телефонът да се превръща в играчка за деца.

Използвайте правилно батерията

Преди да извадите батерията, телефонът трябва да бъде изключен. Използвайте само надеждни зарядни устройства, препоръчани от производителя. Оставяйте батерията включена на зарядното не по-дълго от един ден. Директното излагане на батерията под пряка слънчева светлина е опасно. Студът не е толкова лош, но намалява капацитета. Не позволявайте на батерията да контактува с метални предмети.

От особено внимание се нуждаят крехките елементи: дисплея, конекторите, антената.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906