Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Как да звъните по iPod и iPad?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ipod и ipad и помежду им има BlutothПлейърът iPod се харесва на нашите клиенти повече от iPhone. А днес се появи единствената възможност за превръщането на устройството в истински телефон и използването му за осъществяване на повиквания от Вашата СИМ-карта. Също така, на вашия iPod/iPad ще се появи и мобилен интернет по GPRS. Всичко, което трябва да направите, е да включите устройството към външен GSM модул. GSM модул – това е устройство с размерите на четвърт iPhone в което има гнездо за sim-карта, Bluetooth и батерия. Така че можете да свържете това устройство с плейъра или таблета и вече ще имате възможността да провеждате разговори с вашите джаджи, като при iPhone. При това ще можете да носите GSM-адаптера в чантата си или да го поставите върху работния си плот и да не носите със себе си допълнителен телефон.

Как да говорим с iPod по телефона?

За разговори по телефона можете да използвате слушалки (слушалки с микрофон) или допълнителен микрофон, който се включва в гнездото за слушалки. Също така, можете да използвате и високоговорителя за осъществяване на повиквания. Използването на Bluetooth слушалки обаче за телефонни повиквания няма да е възможно, тъй като iPod ще бъде постоянно свързан към GSM-модула чрез Bluetooth.

Как да разговаряме с iPad по телефона?

В таблета може да се използва само високоговорителя или слушалка (слушалка с микрофон). В същото време ще имате мобилен интернет по целия свят, дори и ако имате версия на IРad, без 3G.

Как да настроите разговорите с iPod или iPad?

За да използвате плейъра или таблета като телефон, е достатъчно да настроите устройството веднъж и в бъдеще то ще се свързва и работи самостоятелно. За работа чрез външен GSM-модул е нужен jailbreak. Ако iPod или iPad има jailbreak, то е достатъчно да изпълните няколко действия за настройката на устройството.

  1. Включете GSM модула и вкарайте СИМ-картата.
  2. Включете Bluetooth на iPod или iPad и отново свържете GSM-модула.
  3. Инсталирайте приложението на iPod или iPad.
  4. Добавете контакти и се обадете!

Могат ли да се получават входящи обаждания на вашия iPod или iPad?

Да, входящите обаждания ще постъпват на вашия iPod или iPad като при телефона. В допълнение ще можете да се възползвате от услугите за отхвърляне и изчакване на обаждане (ако в момента говорите по телефона, ще може да ви звъннат).

С какви версии на фърмуера работи GSM модула?

Можете да използвате всеки плеър iPod и таблет iPаd, в който firmware позволява да се възползвате от jailbreak. Т.е. всички фърмуери, включително и iOS7. Също така, GSM модулът работи и с операционната система Android.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906