Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Как е по-удобно да слушате музика на Nokia?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Насладете се на звука на любимата си музика от телефона, която много обичате. Съвсем ясно е, че най-лесният начин да пуснете песента е да го направите от папката с музика, но едва ли това е най-удобният начин. За да не губите време всеки път да включвате нови мелодии има няколко начина. Те ще ви помогнат и в решаването на всички проблеми с възпроизвеждането (когато на екрана се появи надписа: Системна грешка и така нататък.).

Как е по-удобно да слушате музика на Nokia?

Приложения за възпроизвеждане

Плейърите за слушане на музика са разнообразни. Изборът им е в зависимост от конкретния модел на Nokia. Дори ако телефонът е Android базиран и не поддържа Java платформата, в интернет съществуват алтернативни приложения. Сред популярните решения са:

  • Power MP3;
  • QuasarMX (за платформата Symbian);
  • SmartMovie;
  • TTPod.

С помощта на мобилен плейър можете не просто да възпроизвеждате музикални файлове, но и да създавате плейлисти.

Възпроизвеждане на качените мелодии

Ако наскоро сте сваляли песни от мрежата, но не знаете как да ги отворите, вижте формата на записа. Ако вашият телефон например не е съвместим с MP3, можете да се опитате да промените този формат ръчно. Тоест да напишете след точката вместо MP3 MP4. Понякога това е достатъчно за да може смартфонът да възпроизведе мелодията. Трябва да знаете, че за възпроизвеждането на мелодии от интернет е необходима и програмата Adobe Flash.

Кога възникват грешки?

При възникне на грешка по време на възпроизвеждане на музикалните файлове е нужно да изчистите папката с временните файлове. Не е необходимо да се обръщате към сервизния център на Nokia просто свържете апарата към Вашия компютър. Намерете папката в устройството с името Private\10281e17\. Тя трябва да бъде премахната, а след това изключете телефона от компютъра и обновете фонотеката.

Най-крайната мярка, която ще ви помогне да се отървете от грешки при възпроизвеждането това е връщането на фабричните настройки. Пълното нулиране, което изтрива всички данни, се активира с помощта на командата *#7370#.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906