Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Какво да правим ако бързо се разрежда iPhone?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

бързо разреждане на iphoneЗа съжаление, както много смартфони, така и iPhone бързо се разрежда и не държи заряда повече от един ден. На това му влияят много причини. Тук можете да видите основните от тях.

Услуги за геолокация

„Настройки“ — „Защита“ — „Услуги за геолокация“

Тук ще откриете много приложения, които използват GPS, за проследяване местоположението. Някои приложения (Навигатор, Find my iPhone) наистина са нужни, но много други могат да се изключат.

Сваляне на нова поща

„Настройки“ — „Поща, адреси, календари“ — „Зареждане на данни“ — „Ръчно“

При избора на опция „Автоматично“, iPhone постоянно ще комуникира със сървъра, което мигновено ще предоставя нови уведомления. Ако това не е необходимо, изберете ръчен режим и проверявайте данните, когато са Ви необходими.

Фонови приложения

Смята се, че приложенията, които са отворени във фонов режим, също допринасят за разряда на батерията. Така, че за да може батерията на смартфона да издържа по-дълго, затворете всички ненужни приложения.

Яркост на екрана

„Настройки“ — „Тапети и яркост“

Изберете минималната стойност на яркостта, която ви е удобна.

Авиорежим

Ако нямате нужда от Интернет и са останали само няколко процента заряд, включете авиорежима. Клетъчната мрежа — това е основният враг на батерията. Включването на самолетния режим ще удължи живота на батерията за няколко часа.

Автоматично зареждане

„Настройки“ — „iTunes Store, AppStore“

Доста полезна функция, която се състои в автоматичното зареждане само на закупеното от iTunes и AppStore. Но ако батерията ви е изтощена, по-добре изключете тази функция.

Твърде много боклук в Spotlight

„Настройки“ — „Основни“ — „Търсачката Spotlight“

Търсачката Spotlight постоянно индексира телефона за наличието на промени. Ако рядко я използвате, изключете ненужните категория за търсене. А най-добре всички.

Push-уведомления

„Настройки“ — „Център за уведомления“

Изключете push-уведомленията на тези приложения, които не ви трябват. Този трик не само предпазва телефона от бързо разреждане, но ще липсват и излишните поводи за раздразнение.

Ако не можете да пуснете iPhone

Не е обезателно да прилагате всички начини, тъй, като смартфонът ви ще се превърне в обикновено парче желязо. Но някои от тях наистина могат да спестят заряда и ще ви помогнат да увеличите ефективността на устройството си. В края на краищата, за къде сме без своя верен приятел и помощник.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906