Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Какво не трябва да правите, ако iPhone се удави

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Намокрен iPhone Вашето ябълково устройство случайно е изпуснато в басейна или е станало жертва на проливен дъжд? Изплъзнал Ви се е от ръката при преминаването през планинския поток, а може би айфон се е удавил в мивката – при опита да съчетаете разговора с миенето на посудата? Съболезнования – с повредени iPhone ние от GSMService24.com се сблъскваме всеки ден, особено след провеждането на големи събития сред природата пристигат много устройства за поправка.

Ако iPhone бъде изкъпан – какво да правим?

 1. Извадете iPhone от водата и веднага го изключете!
 2. Възможно най-скоро занесете iPhone на ремонт. Колкото по-рано го направите, толкова ще са по-големи шансовете, специалистите от сервиза да успеят да реанимират удавеното устройство с минимални разходи от ваша страна.

Как се извършва ремонта на айфон, който е паднал във водата в сервиза GSMService24

 1. iPhone напълно се разглобява.
 2. Провежда се електрохимично почистване на всички елементи в специална вана.
 3. Изсушават се всички детайли на ябълковото устройство.
 4. Извършва се диагностика на състоянието и по резултатите се консултираме със собственика – подмяна на неизправните части.
 5. Осъществява се пълно подсушаване
 6. Сглобява се ябълковото устройство
 7. Изправният iPhone се връща на собственика, след като в него е била попаднала вода и след, като е извършена проверка за неговата работоспособност.

Какво да НЕ правите, ако айфон се удави

Да проверявате неговата работоспособност. Не се изкушавайте да се убеждавате, че с устройството Ви всичко е наред, тъй като iPhone е изключително пригоден да работи на сухо, а водната среда за него е пагубна. А включването на устройството ще доведе до късо съединение и електрохимична корозия.

Да сушите айфон с батерията. Този метод е напълно адекватен, ако сте намокрили паспорта си, пари или важни документи, но в случая при iPad/iPhone това няма да доведе до нищо добро. Освен това, при достатъчно нагряване може допълнително да се повредят съединения и тогава към подсушаването и почистването от водата на айфон ще трябва да се добави и необходимостта от подмяна на платката.

Да използвате сешоар за изсушаването. Да започнем с това, че е доста безполезно, тъй като топлият въздух просто няма да попадне вътре в айфона. А ако сте го разглобили напълно, то тогава има смисъл да се извърши пълен комплекс от процедури, включително и електрохимично почистване.

Да сушите iPhone върху ориз. Трудно е да се каже кой е авторът на тази идея, но тя бързо се разпространява в интернет. Но ориз за сушене – това е настоящият вредител на айфон. Разбира се, че не става въпрос за никаква абсорбция на влагата, но е достатъчно – попадането на фин прах от ориза вътре в устройството, покривайки с равномерен слой всички компоненти. При наличие на влага в устройството, прахът се превръща в слуз, която е много вредна за iPhone, което пък води до бързото окисляване на металните елементи на ябълковото устройство.

Да премълчавате за причините, довели до неизправностите, надявайки се да използвате гаранцията. За намокрянето на устройството, специалистите веднага ще разберат след разглобяването на iPhone. Конструкторите на Apple са предвидили редица сензори, които след намокряне стават червени. Това е много удобно и позволява да се определят мокрите зони.

Колко ще ми струва ремонта след намокрянето на айфон в сервизния център GSMService24.com?

Разбира се, цената на ремонта зависи от редица обективни фактори:

 1. Средата, в която устройството е попаднало (има разлика ако айфон е паднал в тоалетната, изложен на дъжд или се е удавил в супата?)
 2. Времето на престой във водната среда (ако не е изваден веднага – айфонът е успял да се напълни с влага).
Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906