Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Компютърът не вижда iPad чрез USB кабела

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

USB на iPadПроблемите с инсталирането на различни програми на нашите iOS устройства не са рядкост. Още по-разпространен проблем е, когато компютъра не вижда iPad през USB кабела. Понякога такъв проблем може да се разреши много лесно, но понякога нищо не помага. Първо е нужно да разберем причината за проблема. Това е особено важно, особено ако и преди се е случвало. Какво да правим? Ако нашият таблет не се вижда в списъка с устройства, след като сме го включили чрез кабела, трябва да се убедим, че имаме всички необходими обновявания на софтуера. Например, може да трябва да обновите iTunes или да обновите този на компютъра или лаптопа. Всъщност често възникват проблеми именно в процеса на възстановяване или обновяване на таблета. Ако нашият компютър не вижда устройството, то е хубаво за начало да преинсталираме и двете устройства.

Ако никога досега таблетът не е бил включван към компютър с Windows, то не е зле да му предоставим последните достъпи към iOS устройство. За целта трябва да направите така, че той да разпознае устройството като доверено. Какво друго може да опитате? Прегледайте кабела, дали не е повреден, а също така и дали заедно с iTunes е инсталиран и Apple Mobile Device Support и драйвърите (обикновено това става автоматично).

Ако вашият Mac не вижда iPad, който е включен чрез USB кабел, то си струва да започнете с гореописаните действия – да го включите към зарядното, да проверите кабела и да преинсталирате таблета. Ако първите две операции не са довели до резултат, то ви препоръчваме да върнете първоначалните настройки на устройството, защото доста често, това е проблема за свързването (това важи за случаите, когато се наблюдават и други проблеми в работата на устройството). Ако вашият таблет спре да работи докато се извършва синхронизацията с вашия Mac и не отговаря, то причината може да е в програмите, които са инсталирани на таблета. Може да опитата да ги изтриете или да им промените настройките.

Причините могат да са в софтуера или както вече казахме в повреден кабел, който е добре да смените с нов. Други вероятни причини са повредата на главната платка или проблеми с буксите.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906