Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Малко за това как се прави iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

От процеса по изготвяне на знаменитото ябълково устройство се интересува почти всеки собственик на iPhone. Ако трябва да поговорим за един от най-популярните модели 5С, то тези телефони са произведени във фабриката на завода Foxconn Taiyuan.

Малко за това как се прави iPhone

Особено внимание по време на производството се отделя на корпуса. Шасито на 5-ия iPhone е изготвено от безцветна твърда пластмаса поликарбонат. Недостатъкът на карбоната се изразява в повишената му гъвкавост, но този проблем е решен от Apple чрез използването на алуминиева рамка. Металът в допълнение към здравината, дава на устройството и устойчивост. Задният капак на 5С е покрит с лъскав лак, надеждно защитаващ панела от надраскване.

Дисплей

Екранът на петия модел айфон е покрит със специално предпазно Gorilla Glass стъкло. Инженерите на Apple са го позиционирали като максимално износоустойчиво. Това се потвърждава и от следните факти ремонтите на този Apple телефон не са по-чести от тези на другите модели от компанията, въпреки че първоначално той е обявен като бюджетен вариант.

Функции

Всеки iPhone 5С е оборудван със скенер за пръстови отпечатъци, модифицирана камера, енергоспестяващи чипове. Подробностите за устройството на микрочиповете обаче компанията пази в тайна в мрежата са достъпни само снимки на чиповете.

Айфон в цифри

Производството на всеки модел 5C струва на компанията около 170 $. Цената на устройството е толкова по-висока, колкото по-голям е обемът на вътрешната памет. За сглобяването на един 5С телефон е необходимо да се извършат повече от 140 последователни действия. Всеки асемблер на Foxconn Taiyuan за една смяна поставя около 3000 задни панела на iPhone.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906