Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Най-добрия „умен часовник“ в зависимост от потребностите на купувача

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Изборът на най-добрия „умен часовник“ днес не е лесна задача. Особено, като се има предвид колко нови модели вече са пуснати в продажба от най-различни производители: Apple, Pebble, LG, Motorola, Tag Heuer, Fossil, Samsung и Sony.

146037559497

Съществуват много забележителни „умни часовници“, като се започне от армията устройства, базирани на Android Wear, последните часовници на Pebble, и се стигне до Apple Watch, които също се радват на не малко търсене.

Освен това, някои модели са в процес на разработка и много скоро трябва да се появят на пазара, допълвайки съществуващия асортимент. Apple Watch 2 трябва да бъде пуснат през тази година, както и The Mission от Nixon и Vivoactive HR на Garmin.

Ние решихме да изработим собствено ръководство за избор на „умен часовник“, което е предназначено да помогне на тези, които си търсят такова приспособление за да вземат правилното решение. Няма значение какъв часовник търсите – функционален, спортен или стилен, постарали сме се да вземем предвид всички критерии за подбор, предлагайки най-доброто устройство на всяка от категориите. Така, че приятно четене.

Добрият „умен часовник“

Samsung Gear S2

С часовника Pebble е лесно да се живее, Apple Watch – това е стил, а Gear S2 има своя „вкус“ – тактилен въртящ панел. Ще трябва да платите за вариант на часовник със СИМ-карта, за да получите повече GPS-функции, но дори и стандартната версия е една крачка пред своите конкуренти.

Времето за работа с едно зареждане на батерията е повече от това на болшинството „умни часовници“, присъстващи до момента на пазара. Тествахме много Android Wear часовници и устройството на Samsung бе една глава над тях.

Най-добрите под iOS

Apple Watch

Няма значение, смятате ли, че Apple Watch – това е пример за модерно устройство в съчетание с най-новите технологии или „квадратно недоразумение“, по същество, това е въпрос на вкус. Но за цената си – това е един от най-добрите „умни часовници“ на съвремието (особено с качествената каишка Apple Watch), който може да се срещне в два размера за мъжки и женски модели.

Качеството на производството е отлично, така че носенето е по-удобно, отколкото може да се очаква от 38 мм и 42 мм часовници. Въпреки своите недостатъци („лошите“ спортни функции и липсата на GPS), Apple Watch – един от първите „умни часовници“, които наистина са приятни за носене. Въпреки, че в най-скоро време ще излезе и Apple Watch 2.

Най-добрите умни часовници „цената няма значение“

Tag Heuer Connected

Първо трябва да направим едно малко признание. Пълното тестване на Tag Heuer Connected все още не сме го направили. Въпреки това, прекарахме известно време с тази джаджа, на базата на процесор от Intel и не беше нужно да мине много за да разберем, че това е най-доброто качество на умен часовник, работещ под Android Wear към днешна дата. Отдалеч той изглежда, като обикновен часовник на Tag Heuer и само ако се вгледате внимателно ще забележите, че той е доста голям.

Най-добрия умен-часовник на базата на AndroidWear

Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3 се превърна в предмет на завист на конкурентите, благодарение на вградения GPS. На практика, това означаваше, че можете да оставите вашия смартфон у дома, отивайки да спортувате (Moto 360 със същата функция се появи по-късно).

Спортният стил на часовника го прави идеален за тичане през уикенда, въпреки, че екранът му е малко скучен за разлика от тези на някои от неговите конкуренти. А след последната актуализация, Android Wear дава възможност за свързване с безжични слушалки за тяхната употреба по време на носене. Всичко това дава максимална полза от този часовник.

Най-добрият бюджетен „умен часовник“

Asus ZenWatch 2

За най-доброто бюджетно приспособление бе избран точно този часовник, в това число и заради това, че Asus все по-силно заявява себе си, като пълноправен играч на пазара на „умните часовници“. Обновеният ZenWatch се предлага в два модела – мъжки и женски. Съществуват различни варианти на каишките – каучук, стомана, кожа и дори с покритие Swarovski. Всичко това прави часовника привлекателен за потенциалните купувачи на Android Wear устройствата.

В сравнение с първото поколение, производителя е оборудвал ZenWatch с Wi-Fi модул за използване на нови възможности, както и с функция за бързо зареждане, което позволява зареждането на батерията до 50% за 30 минути.

За любителите на технически възможности

Pebble Time

Първият „умен часовник“, с който по същество този сегмент на пазара започна, това е оригиналният Pebble Time. Той и до днес остава конкурентноспособен, дори и две години след пускането му. Всичките функции в часовника са търсени – цената му е достъпна и е съвместим с iPhone и Android-смартфоните.

След актуализиране на модела, часовникът получи нов цветен e-paper екран, както и преработен OS Timeline.

Най-добрият по време за автономна работа

Pebble Time Steel

Светът бе затаил дъх, когато беше пуснат Pebble Time Steel. Той е по-дебел, отколкото пластмасовите му колеги и на ръката се усещаше повече, като пълноценен часовник, отколкото, като приспособление. Въпреки, че от друга страна, допълнителния 1 мм дебелина – не е фатален, се появи място за нова батерия, която позволява работа без презареждане до 10 дни.

Умният часовник с най-широките настройки

Moto 360 2

Moto 360 2 се предлага в два размера – 42мм и 46мм (с два различни размера на дисплея: 1,37 или 1,56 инча). Използвайки Moto Maker, ще можете да избирате измежду стотици различни комбинации на верижки, покрития и цветове.

Поставяйки ги един до друг, в първото и второ поколение могат да се видят някои малки промени, които все пак са превърнали устройствата в часовник, а не просто в кръг.

Най-добрият „умен часовник“ за спорт

Garmin Vivoactive

Преди Garmin Vivoactive да беше пуснат, идеалното фитнес-устройство за човека бе наистина недостижима мечта. Умните часовници на Garmin предоставят на китката пълен комплект за уведомления и измерва физическите показатели на организма за относително ниска цена.

С такива функции, като бягане, каране на велосипед, голф и много други Garmin е внедрила невероятен набор от фитнес опции с удобни известия, за да създаде първият „умен часовник“ за спорт.

За съжаление, дизайнът на часовника и ограничената функционалност на екрана предизвикаха съмнение в това, че часовникът е направен за ежедневно носене, така че над това производителя трябва да поработи.

Най-добрия „умен часовник“ за бягане

Moto Sport 360

Устройството, което напълно може да се конкурира по GPS възможности със Sony SmartWatch 3 – Моtо Sport 360. Въпреки това обаче, часовника успява да предложи на собственика си и уникални функции, благодарение на вграденото приложение Moto Body.

Моtо 360 Sport притежава течнокристален AnyLight дисплей, който може самостоятелно да се адаптира към вида и яркостта на осветлението, което ви позволява лесно да ползвате устройството, дори и при ярко слънце, без допълнителни настройки.

Най-добрият „умен часовник“, подобен на настоящите

LG Watch Urbane

В името вече е заложена основата. Часовникът имат най – „урбанистичния“ стил от представените на пазара. Този часовник изглежда, като традиционен хронометър за разлика от по-премиално- изглеждащия Urbane LTE, с допълнителни физически бутони, обикновените часовници Urbane изглеждат по-съвременни.

Моделът има и луксозна версия, ако искате да се откроите от тълпата. LG Watch Urbane Luxe има корпус от 23-каратово злато и каишка от крокодилска кожа.

Най-добрият дисплей

Huawei Watch

Зашеметяващ AMOLED-дисплей в първия часовник на Huawei – това е 1.4-инчов екран с резолюция 400х400 пиксела и гъстота на точките от 286 ppi – а това е най-високия показател от всички съществуващи Android Wear базирани умни-часовници.

Екранът предизвиква още по-голямо внимание към себе си благодарение на впечатляващото 10000:1 съотношение на контрастност, така че изображението изглежда по-отчетливо, отколкото където и да било.

Вашето мнение….

Не сме пропуснали в нашия списък любимия ви „умен часовник“? Споделете, кое устройство смятате за най-доброто, оставяйки коментар към статията.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906