Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Необходим е ремонт на мобилния телефон?

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

необходимост от ремонт на мобилен телефонТъй като мобилният телефон в днешно време е не толкова средство за комуникация, колкото се използва, като миниатюрен компютър, то собственикът обикновено се нуждае от бърз ремонт, независимо от това дали е евтино или не. Всички неизправности в мобилните телефони по причина на тяхното възникване се делят на две големи групи. Първата група – това са устройствата, които са пострадали в резултат на невнимателно ползване (по невнимание ги заливаме, изпускаме, удряме и други подобни). Към втората група се отнасят мобилните телефони, които са занесени в сервиз за ремонт, поради спонтанното им излизане от строя, например с течение на времето намалява капацитета на батерията или се появяват проблеми със захранващия блок.

Сред неизправностите в мобилните устройства най-често се срещат следните:

Върху сензорния екран се появяват ивици или липсва изображение. Обикновено това означава, че дисплеят е повреден. В слайдерите или телефоните с капаче, такава повреда говори за неизправност в шлейфа, а може да се наложи подмяна и на повреден сензор.

Не работят бутоните на клавиатурата. Най-разпространената причина за неизправността е проникналата във вътрешността течност. Необходимостта от такъв ремонт се дължи не само след падане на телефона във вода, а е достатъчно по-продължително да се използва на студено и след това да се внесе в топло помещение. Втората причина за неизправността стават паданията или ударите.

Не работи вибросигнала. Причината най-често е в неизправността на вибромотора. Ако моделът ви – това е слайдър телефон или мида, то най-вероятно шлейфът му е счупен. И двата случая ще се нуждаят от подмяна на дефектните части с нови.

Проблеми с високоговорителя: вас Ви чуват, но вие не чувате. Самостоятелно не можете да определите причината за неизправността, така че имате нужда от цялостна диагностика на всеки детайл в телефона, като го занесете в сервизен център, а в краен случай – това ще е предизвикателство за майстора вкъщи. Нашият опит показва, че най-често проблемите са свързани с дефект в самия високоговорител след попадение във вътрешността на течност или след повреда на шлейфа (за мидите и слайдерите).

Проблеми с микрофона: вие чувате, а вас не Ви чуват. Причините за повредите са сходни: микрофонът след попадне във вътрешността му на влага дефектира или са повредени проводниците на шлейфа (за телефоните тип мида и слайдерите). Ремонтът на телефоните с подобни проблеми се състои в подмяната на микрофона/говорителя или шлейфа, или в подсушаването му.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906