Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Първо разглобяване на iPhone 7 Plus

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

разглобяване на iPhone 7 PlusСпециалистите вече разглобиха напълно iPhone 7 Plus в цвят „черен оникс“ и показаха всеки негов компонент. Първото нещо, което привлича вниманието, след като бъде отстранен капакът – това е екранния шлейф, който се намира не отгоре, както преди, а от дясно. Съответно екрана се „открива“ в хоризонтално положение.

Мястото на конектора за слушалките сега е заето от микрофона, а по-горе е разположен новият по-голям Taptic Engine модул, осигуряващ тактилната обратна връзка при натискането на сензорния бутон Home и използването на 3D Touch жестове.

Сдвоеният блок на камерата се оказа най-големият от всички, които Apple е използвала за своите устройства. Резолюцията на всеки сензор е 12 мегапиксела. Разработчиците твърдят за фиксиране на фокусното разстояние от 28 мм (в 35 мм еквивалент) за широкоъгълната камера и 56 мм за камерата с телеобектив.

С батерията обаче ситуацията е обратна. Ако трябва да вярваме на приведените снимки, капацитетът на батерията в iPhone 7 Plus е намалял, в сравнение с предшественика. Според документацията в сайта на китайския център за сертифициране на телекомуникационно оборудване TENAA, iPhone 7 Plus е получил батерия с капацитет 2900 mah, срещу 2750 мАч в iPhone 6s Plus. Но, съдейки по снимките на батериите, капацитетът на акумулатора на iPhone 7 Plus е „само“ 2675 мАч.
Върху капака на тавата за СИМ-картата има херметизиращо уплътнение. iPhone 7, както е известно е със степен на защита IPX7, което означава, че смартфонът може да бъде краткотрайно потапян на дълбочина до 1 м.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906