Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на намокрен iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Както знаете, водата и техниката са несъвместими неща. Особено, когато става дума за телефони. А почистването след попадане на течност в iPhone е единствената операция, привеждаща пострадалото устройство към нормално функциониране. Въпреки това обаче трябва самостоятелно да вземете някои превантивни мерки.

Какво трябва да направите, ако в телефона Ви попадне вода

  • Изключете iPhone и извадете батерията.
  • Опитайте се да подсушите устройството.
  • Възможно най-скоро го занесете до най-близкия сервизен център.

Трудността в самостоятелното почистване на устройството след попадане на влага се състои в това, че трябва да се използват специални инструменти, като специална форма на отвертката, вендуза за премахване на дисплея и специални инструменти за отстраняване на шлейфа. Неправилното боравене с айфон води до неговата повреда, но най-големите щети за смартфона се получават в случай на неквалифицирано вмешателство. Много лесно, без нужния опит, може да се увреди крехката структура на шлейфа, а качественото подсушаване на апарата без специалното оборудване е почти невъзможно. Опитите за самостоятелно почистване на телефона от влага няма да доведат до нищо хубаво за него. Необходима Ви е помощ от квалифицирани специалисти, които с радост ще Ви предоставим в нашия сервизен център. Благодарение на опита, знанията относно конструктивните особености, реда на поетапното разглобяване и почистване на платката с контактните площи, ремонта се провежда качествено и за кратко време. Също така, нашите специалисти са готови да подберат индивидуално решение въз основа на желанията и бюджета на клиента.

Как в нашия сервизен център протича почистването след попадане на течност в iPhone

  • Айфон се разглобява, след което се почистват контактите му от корозия.
  • В специална ултразвукова вана от телефона се отстраняват остатъчните соли.
  • Устройството се подсушава и се проверява работоспособността на всички негови елементи.
  • Айфон се сглобява и след това се тества.

Така, благодарение на своевременните профилактични мерки и квалифицирано обслужване от нашите експерти, мобилното устройство може да бъде спасено без риск за неговата работа. В случай на повреда на iPhone, ние ще направим подмяна на всички необходими детайли. Замяната се извършва чрез използване на компоненти с високо качество. Приоритет се отдава на оригиналните резервни части, но нашите експерти могат да използват и части с най-близко до оригинала качество.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.