Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт при проблеми със звук на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

0sound Едно случайно падане на смартфона може да доведе до счупване на няколко детайла. Въпреки външната си надеждност, iPhone е доста чувствителен апарат и много от неговите компоненти и чипове могат да пострадат дори от малък удар.

Привидната крехкост на устройството е обуслована от неговата плътна вътрешна структура, в която почти няма никакво свободно място. Това техническо решение предлага отлична функционалност в компактен размер. Аудиокодекът на iPhone – това е една от най-нестабилните микросхеми, която често е първият компонент, страдащ от удар или падане. Близкият контакт с вода за смартфона, като правило не носи нищо добро за устройството, а вътрешните му компоненти често губят своята работоспособност. За щастие обаче, професионалната подмяна на аудиокодека на iPhone от нашите експерти не предизвиква никакви затруднения.

Основни симптоми за повреден аудиокодек

Първите признаци, че е необходимо да потърсите нашите услуги – това е лошият, накъсан звук по време на разговор, слушане на музика или получаване на текстови съобщения. Не бива да се надявате, че това е временен проблем, който ще бъде решен от само себе си. Ако не обърнете внимание на това, то след известно време звукът може да изчезне напълно.

Отличителна особеност на айфоните от 4-та серия е наличието не на един, а на два микрофона. Решението е абсолютно оправдано, тъй като аудиокодека от двата постъпващи на входа му сигнали от микрофоните избира този, при който има най-малко изкривяване и фонов шум. Като резултат се получава отлично качество на предавания към събеседника звук.

sound problems След цялостна диагностика, извършена от висококвалифицираните специалисти на нашия сервизен център, става ясна причината за некоректната работа на апарата – софтуерна неизправност, повреда в микрофона, шлейфа или аудиокодека.

Изберете професионалистите

Нашият сервиз разполага с всичко необходимо за подмяната на аудио кодека на iPhone, която ще бъде извършена бързо и качествено:

  • богат практически опит в ремонта на продуктите на Apple;
  • професионално оборудване;
  • екип от най-добрите специалисти;
  • огромно желание за решаване на вашия проблем;
  • богат запас от оригинални резервни части.

При спазване на изискванията и желанията на клиента, нашите специалисти в най-кратки срокове ще извършат подмяната на дефектиралите части. След комплексните тестове по проверка на коректната работоспособност на апарата, ние ще върнем телефона на собственика с предоставяне на гаранции за извършената работа.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.