Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на батерия на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

battery Всяко устройство понякога изпада в положение на неизправност. Екраните им се покриват с малки драскотини, след поредица от случайни падания, развалят се определени детайли, а капацитетът на батерията постепенно намалява. За щастие обаче, специалистите на нашата фирма са готови да извършат ремонт на iPhone с всякаква сложност и да върнат вашия смартфон към неговото първоначално работно състояние.

Признаци за повреждането на батерията на iPhone

Спад в капацитета на батерията и съответно намаляване на времето за автономна работа на самия смартфон – първият признак за повреждане. Проблемите могат да се изразяват и в чести рестартирания на телефона при работата с определени програми.

Ако забележите, че „заряда“ на вашия телефон е започнал да се изразходва по-бързо от обикновено – не отлагайте посещението си в сервизен център. Обърнете се за помощ към нашите експерти и ние със сигурност ще открием най-доброто решение на проблема Ви.

Как се извършва подмяната на батерията

Въпреки очевидните признаци за необходимост от подмяна, на първо място нашите специалисти ще направят пълна диагностика на вашия смартфон. Диагностиката – това е едно от обезателните условия за ремонт в нашия сервиз. Тя не само ни помага да потвърдим или опровергаем поставената „диагноза“, но се открива и наличието на други повреди. Само след щателна диагностика, ние ще пристъпим към подмяна на батерията Ви.

batery Обърнете внимание, че причината за повредата може да се получи и от неправилна експлоатация. По-специално, зареждането и използването на смартфоните от Apple е желателно да се извършва при стайна температура. Така, Вие максимално ще увеличите продължителността на работата на устройството с едно зареждане и срока за нейната работа като цяло. Ако обаче използвате вашия iPhone при температура под 0°C или над 35°C е напълно вероятно, че акумулатора ще излезе извън строя. Другата причина за честите неизправности при батерията телефона ви е използването на неоригинални зарядни устройства.

Основните предимства за сътрудничество с нас

  • Оперативност. Ние имаме готовността да извършваме ремонтни дейности в рамките на няколко часа.
  • Ремонтът на смартфоните се извършва с помощта на професионално оборудване.
  • Нашият екип се състои само от квалифициран персонал.
  • Работим само с оригинални резервни части и детайли.
  • Предоставяме гаранция за качеството.
Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.