Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на Home бутон на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

iphone-home-button Бутона „Home“ в смартфоните на Apple – това е най-разпространеният повод за обръщение към специалистите на нашия сервиз. Причината за повредата му е много проста: той се използва най-често, така че се поврежда първи. Ако във вашият апарат, той периодично засяда или не реагира при натисканията, това означава, че е дошло време да потърсите помощ от нашите експерти.

 

Простото решение на големия проблем

Някои майстори препоръчват почистване на шлейфа. Ние обаче предлагаме на нашите клиенти пълна подмяна. Това ще Ви спести многократните обръщения към сервиз по този въпрос през близката година.

Подмяната на бутона Home в iPhone – това е една от най-простите процедури, които извършват нашите служители. За провеждането на тази работа е нужен не повече от 1 час. Освен това, обезателно ще ви хареса и разумната цена за тази услуга. Също така, не предприемайте процедура смяната самостоятелно, на първо място поради техническата сложност и на второ поради необходимостта от специални инструменти.

Какво може да доведе до повреда

Независимо от това, че основната причина за подобна неизправност се превръщат честите механични въздействия, има няколко фактора, които също могат да предизвикат неизправност в него. Това е поради попадане на влага и прах вътре в смартфона, както и от силен удар. Корозията или разрушението на контактите на шлейфа ще доведат до неправилната работа му, а също и до пълен отказ от тази функция на устройството.

Процедурата по подмяната, почистването на контактите или подмяна на шлейфа се извършват за много кратко време, а ако обемът на работата е малък, то той може да бъде извършен дори и в присъствието на клиента. Освен това, след завършване на цялостната работа по подмяната или работата по устройството, задължително се тества функционалността и правилната работа на другите. В края на краищата, причините, които са предизвикали тази повреда може да са засегнали и такива на смартфона, което е добре да се определи веднага в сервиза.

19905589-1 Бърза замяна на бутона Home на iPhone в нашия сервиз

Съществуват няколко причини, поради които да поверите вашия смартфон на нашите служители:

  • зад нас стои много опит в работата с устройствата на Apple;
  • екипът ни се състои от квалифицирани специалисти;
  • работата се извършва в най-кратки срокове;
  • работим не само с оригинални резервни части и детайли, но и с качествени техни копия;
  • предоставяме гаранция за качество на всички ремонтни дейности.
Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.