Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на копчето за включване на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Изглежда Ви, че подмяната на бутона за включване на телефона е проста работа – на пръв поглед тази дейност е напълно възможно да се извърши и самостоятелно при наличието на необходимите детайли. Подмяната му – това не е много сложен от техническа гледна точка процес за неопитното око.

case-iphone5ss

Особености и ремонт на iPhone

Една от особеностите на повечето модели iPhone е необходимостта от смяната на повече части, отколкото изглежда на пръв поглед. Например, причината за повредата му може да се крие в неговото залепване или в следствие на повреда на контактна връзка. Във всеки случай обаче, професионалната оценка на степента на повредата и необходимия ремонт могат да бъдат извършени само от специалист, който има известен опит в работата с различните модели iPhone.

Кога е нужна подмяната на бутона за включване на iPhone

Дори и малки прекъсвания в стабилната работа на любимата Ви джаджа могат да предизвикат много неприятни и трудни минути. Да не говорим ако един от най-главните такива – този за включването – престане да работи. Невъзможността да отключите устройството, да го изключите, рестартирате или включите от своя страна затруднява неговото използване.

Основните причини за повредата на бутона Power са

• механични повреди или естественото износване на конструкцията (изисква се смяна му и  на неговия механизъм);
• Отсъствие на електрически контакт (необходимо е просто да се добави нов шлейф, без необходимост от заменяне);
• Попадане на влага и окисление на контактите на шлейфа (необходимо е заменяне, както на шлейфа, така и на бутона).

bxNlW

Защо трябва да се свържете с нас

Една от особеностите при подмяната му, както и на много други компоненти в продуктите на Apple е това, че те са монтирани на блокове. Ето защо, при подмяната на бутона „Power“ в айфон се сменя и сензора за осветеност и този за близост, а това е доста трудна задача за начинаещите в областта на ремонтите на iPhone.

Нашият сервиз предлага изключително високо качество на работата, която се извършва от специалистите ни в най-кратък срок (до 3 часа). В същото време можем да използваме, както оригинални, така и качествени на резервните части копия. Последните по нищо не отстъпват на оригиналите по качество, но значително намаляват разходите по ремонта.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.