Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Подмяна на буузъра (полифоничния високоговорител) на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Полифоничният говорител е отговорен за възпроизвеждането на музиката, а също така точно той възпроизвежда и речите в режим на свободни ръце. Ако обаче, телефонът отговаря на входящите повиквания с едва доловим звук, то тогава определено трябва да бъде заменен буузърът (полифоничния високоговорител) на iPhone.

laud

Подмяна на буузъра, самостоятелно или в сервизен център

Искате ли окончателно да унищожите айфон – ако се заемете да смените високоговорителя самостоятелно, едновременно с това ще прекъснете съседни шлейфове и ще изгубите половината от тапите и крепежните елементи. Тук трябва да отбележим, че говорителят е свързан с така наречения „долен шлейф“, който е отговорен за правилното функциониране на редица системи.

Процедура по замяна на Буузъра

Замяната на полифоничния говорител в iPhone – това е доста труден процес, който изисква определени умения, знания и опит. И разбира се, специални инструменти за разглобяване и ремонт на устройствата на Apple. Използването на неподходящи инструменти може само да усложни процеса по подмяната на буузъра. Това може да доведе до повредата на по-малки детайли или чувствителни механизми на телефона. Ето защо е по-изгодно да потърсите помощта на нашите експерти.

loudspeaaaker

Защо е препоръчително да използвате услугите на нашия сервизен център

  • На първо място, специалистите на нашия сервизен център имат всички необходими умения за работа.
  • Второ, разполагат с необходимите инструменти, оригинални или максимално близки до тях компоненти.
  • Трето, готови са да извършат подмяната не само качествено, но и бързо.

Преди да започне ремонта, специалистите на нашия център ще проведат пълна диагностика на вашия телефон iPhone. Това ще позволи да се разкрият възможните щети, дефекти или неправилно функциониране, а след това своевременно ще бъдат премахнати откритите проблеми.

Необходимо е също така да се отбележи, че подмяната на буузъра (полифоничния високоговорител) на iPhone не предполага използване на поялник, но процеса по разглобяването на телефона не е лесен. Така, че е малко вероятно самостоятелно да можете бързо да подмените полифоничния говорител. Но в нашия сервизен център за решаването на този проблем ще са ни необходими не повече от три часа. Ние гарантираме не само качеството на извършената работа, но и използването на сертифицирани детайли, резервни части и оборудване, необходимо за ремонта на устройствата от Apple.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.