Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна дисплей на Nokia

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

подмяна на дисплей нокиа Внимание! Ние не използваме китайски детайли. Всички резервни части са само оригинални. Подмяната на дисплея на Nokia става за 20 минути. При наличието на огромен склад за резервни части.

Подмяната на дисплея на Nokia или ремонтът на сензора (стъклото) са най­-честите изисквания, когато сензорният панел (защитното стъкло) е престанал да сработва. В повечето случаи това е породено от механични въздействия, вследствие от неправилна употреба. В тези случаи се получава деформация на проводящия слой и нарушения на еднородността на електромагнитното поле, което води до нарушения в токопроводящите процеси в сензора (стъклото).

Сензорният панел е създаден за по-­удобната работа с мобилното устройство, тъй като той позволява лесното и естествено управление на всички функции на апарата. Сензорният панел на мобилния телефон ­- това е детайлът, който чрез докосвания с пръстите или друг предмет по екрана дава възможност за достъп и използване на функциите на апарата, вследствие на промените в електромагнитното поле на повърхността на устройството.

Замяната на дисплея на Nokia в съвременните мобилни телефони – това е подмяната на капацитивния сензорен панел, който се състои от прозрачен еднороден слой със специално токопроводимо стъкло, във вътрешността на което с помощта на електроди се създава равномерно, еднородно електромагнитно поле. При докосвания на сензора с капацитивен предмет, например пръст, се нарушава равномерността на електромагнитното поле и вътре в сензора се появяват слаби токове, които се фиксират от специални електромагнитни сензори (контролери). С помощта на специална програма се изчисляват координатите на докосванията, което пък съответства на изпълнението на конкретна функция.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.