Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна дисплея на ZTE

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

дисплей подмяна zte Сервизният център GSMService24 заема водеща позиция в областта на висококачествените ремонти на клетъчни телефони, включително и на мобилните телефони от марката ZTE. Благодарение на максималното си оборудване, сервизният център е в състояние да извършва качествени и краткосрочни ремонти с високо ниво на ефективност. На всички ремонти се дава гаранция за качество и се извършват в най-­кратки срокове, в студиото само с качествено оборудване и оригинални аксесоари ­ всичко това допринася за факта, че работата се извършва по най­-добрия начин.

Специалистите на сервизния център GSMService24 без проблеми извършват подмяна на екраните (дисплеите) на телефоните ZTE. И телефонът отново ще Ви зарадва със своята работа, качество на изображението и стилен екран.

Само повреди от рода на счупване (напукване) на екрана в никакъв случай не могат да бъдат отлагани „за по­късно“. Дори и такива, изглеждащи на пръв поглед незначителни повреди, с които телефонът може да продължи да се използва има вероятност да причинят вътрешни усложнения в апарата. За тяхното идентифициране е необходимо извършването на диагностика на ZTE телефона. В сервизния център GSMService24 ­ тази услуга е безплатна!

Не оставяйте малкия проблем за по­-късно, а по­-добре заповядайте при нас! И ние ще го премахнем!

В сервизния център GSMService24 ­ремонтът на телефоните ZTE се извършват само от професионалисти! Елате при нас и няма да съжалявате!

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.