Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на панел на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Всеки известен производител на джаджи и надеждни многофункционални мобилни устройства препоръчва внимателно да се борави с техниката, за да я предпазите от попадане и въздействието на влагата. Ако обаче при случайно падане, телефона запази функционалността си, ние можем да сменим само счупения корпус на iPhone.

case-iphone5

Може ли да заменим корпуса на iPhone самостоятелно

Разбира се, съществуват много ресурси, посветени на ремонта на най-разнообразна техника в домашни условия, които ясно обясняват колко лесно и удобно се поправи всичко, дори и при сложната техника. Традиционно обаче всички тези съветници премълчават едно нещо – при липсата на практически опит в извършването на ремонтни дейности, специални инструменти и специфични познания превръщат поправката в методично унищожаване на техниката.

Видимо не е сложно да се замени, но това може да доведе до окончателното повреждане на смартфона. Вероятността, всеки човек да е способен самостоятелно да извърши пълен набор от диагностични операции за определяне работоспособността на айфон е незначителна.

Възможно е да имате отвертките за отваряне му на телефона, но дори подмяната на задния панел на айфона изисква да имате специфични инструменти и практически опит. Именно такъв опит в продължение на повече от 10 години ежедневно са натрупали нашите специалисти в сервизните центрове GsmService24, така че ние с удоволствие ще решим всяка неприятност, като например да заменим корпуса на айфон и провеждане на пълна диагностика на устройството. Също така, ние предоставяме гаранция за цялата извършена от нас работа, използвайки само качествени компоненти.

Защо е трудно да се замени корпуса на iPhone, дори когато имаме нов оригинален корпус

  • Компактният размер на устройството директно означава, че вътрешната му структура се състои от набор от модули, плътно подредени един до друг – една такава структура е лесна за повреждане само при едно невнимателно движение.
  • Производителят на айфон настоява ремонта на своите продукти да се извършва само в сертифицирани центрове – всяка повреда може да бъде отстранена само с провеждането на цялостна проверка на работоспособността. Съществува така наречената „плаваща неизправност“, проявяваща се от време на време, което означава, че е нарушено правилното взаимодействие на вътрешните компоненти на комуникатора.
  • Инструментите трябва да са такива, които първоначално са предназначени за смяната, а не случаен сбор от различни по размер отвертки.
  • Едно невнимателно движение лесно може да повреди шлейфа за предаването на данните. Всяка направена от нас грешка в края на краищата ще оскъпи ремонта допълнително.

За тези, които все още държат да си го сменят самостоятелно, ще уточним, че докато вашият телефон е в ръцете на домашен майстор, толкова по-труден и по-скъп ще става последващия ремонт на устройството Ви в сертифициран сервиз. В напреднали случаи дори, телефонът може да не е възможно да се възстанови, особено ако счупеният корпус на айфон е подменен от човек, който се стреми да стои далеч от сложни ремонти и многокомпонентна мобилна техника.

grey_iphone5s

Изгодни условия за ремонт в GsmService24

Представителствата на компанията GsmService24 в София е лесно да бъдат намерени в почти всеки район. Дългосрочната успешна работа и собствени методи за възстановяване на телефони и таблети, висококачественият ремонт на ноутбуци създадоха положителен имидж, който ние успешно поддържаме. Добрите ни отношения с доставчиците на резервни части и компоненти ни позволяват да държим непрекъснато старите цени на услугите за ремонт и възстановяване непроменени. Замяната му за айфон в нашия сервизен център няма да ви струва скъпо, а от скоростта и качеството на извършената работа ще останете доволни.

Към днешна дата съществуват шест поколения джаджи на Apple, но за всеки модел GsmService24.com избира точно тези компоненти, които са предвидени за оригиналната конструкция. Понякога дори, за подмяната на корпуса на айфон трябва да се поръчват индивидуални части от доставчиците, но това по никакъв начин не се отразява на цената на ремонта – ние предлагаме само фиксирани цени. За редовни клиенти дори се предоставя и система с отстъпки, позволяваща да се правят само качествени ремонти на по-евтини цени от други сервизи.

Нашите специалисти периодично преминават курс на обучение и допълнителна подготовка, което е допълнителна гаранция за провеждането на качествен ремонт. Специалистите на сервизния център извършват задълбочена диагностика на устройствата, което позволява максимално точно да се определят всички неизправности.

Подмяната на задния панел се извършва в нашата работилница за рекордно кратко време. Съвсем естествено е, че майсторът извършва почистване на вътрешната повърхност му, в случай, че това е необходимо, проверява надеждността на монтажа и общото техническо състояние на телефона.
Освен изключително декоративната си функция, задният капак на айфона е замислен и като система, предпазваща платката на телефона от повреди при падания. Дори и най-внимателно отношение и акуратно използване на айфон не гарантира, че за цялото време на работата с устройството, то никога няма да падне. По-лошото от падане върху твърда повърхност е попадането на вода в телефона. В този случай, опитайте се да извадите батерията и възможно най-бързо да доставите телефона в нашия сервизен център за допълнителни реанимационни мероприятия.

Несложната защитна система във вид на калъф за айфон ще Ви помогне да предпазите комуникатора от повреда. За минимизиране на риска от попадане на течност вътре в телефона, ние препоръчаме просто да държите устройството си възможно най-далеч от водата.
Свържете се с нас в случай на повреди, както и за профилактика. Ние в GsmService24.com знаем какво е необходимо за да може смартфонът Ви да работи толкова дълго, колкото е възможно. Хайде, обадете се, винаги сте добре дошли.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.