Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на микрофон на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

mic 2 Повредата на устройствата винаги се случва в най-неподходящото време и място, а и разбира се това води до някои неудобства. Особено неловък момент може да се получи, когато по време на важен или интересен разговор, събеседникът изведнъж престане да Ви чува. В случай на подобен казус, най-вероятно ще трябва да се замени микрофона на iPhone, а това е най-добре да се изпълни от професионалисти.

 

Защо предлаганите от нас услуги са най-добрите

Сред многото сервизни центрове, които извършват ремонти на Apple продукти, нашият се отличава с гарантирано качество на проведения ремонт, както и с неговото много кратко време за изпълнение (1-3 часа). Също така, високият професионализъм на специалистите в нашия сервиз им позволява да подменят необходимите компоненти на професионално ниво и абсолютно безболезнено за устройството. Именно от качеството на ремонта зависи и колко дълго ще продължи да работи устройството.

Ние можем да извършим подмяна на дефектиралия микрофон, както с оригинално произведен, така и с качествено негово копие. Освен това, стойността на последния може значително да намали цената за ремонта, но без това да повлияе върху работата и функционалността на устройството.

Как се извършва подмяната на микрофона

Сложната работа по подмяната му на iPhone практически е невъзможна за самостоятелно изпълнение.
На първо място, необходимо е да се разглоби целият апарат.
На второ място, необходимо е също така да се замени долния шлейф, който правилно да се свърже. Всичко се извършва по модулна система.
На трето място, ще е необходимо и правилното сглобяване. Освен това ще Ви трябват специализирани инструменти, т.е. със старата износена отвертка може само да объркате нещо, дори и без да разберете.
Другата причина, поради която трябва да се откажете от самостоятелния такъв на устройството е невъзможността правилно да извършите диагностицирането на проблема. В крайна сметка, както първоначално може да изглежда, повредата му всъщност може да се крие и в неизправна микросхема.

mic В кои случай, подмяната на микрофона на iPhone не е нужна

Понякога възникват повреди, които са сходни по признаци с неизправната работа. Тяхното диагностициране обаче може да се извърши само от специалист, за това за професионална диагностика е най-добре да се свържете с наш сътрудник.

Причините за повредите, които не изискват подмяна на високоговорителя

  • повреда на чип;
  • неправилно функциониране на аудиокодек;
  • запушване на мембраната;
  • попадане на влага в мембраната;
  • неизправност в работата на долния шлейф.
Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.