Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на предна камера на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

camera front Тази страница от нашия сайт е посветена на предната камера на iPhone. Тук накратко ще се запознаете с проблемите, които могат да възникнат по време на употреба. Също така, ще се запознаете с причините за възникване на повредите и начините за справяне с тях.

Симптоми за неизправна предна камера на iPhone

Нека разгледаме симптомите за неизправности. Като общо правило, при повреда, когато се опитате да я стартирате, апарата просто „увисва“. Така, че при неизправност, може да възникнат смущения, всевъзможни изкривявания по време на видео и снимане. Ако при включена предна, не виждате изображението, а само тъмен екран, то това може да говори за неизправност за вашия смартфон.

Причини за неизправност

Причините за неизправност могат да са много. Първата и най-честата причина е механична повреда. Такава повреда настъпва вследствие на падане на iPhone и от удари в твърда повърхност. Попадането на влага вътре в смартфона също може да я повреди . Подмяна може да се наложи и в случай на фабрични дефекти, които се случват много рядко.

front camera Подмяна и още нещо

И така, ако имате нужда от замяна, то тогава сте попаднали на правилното място. Освен подмяната на самата камера, в нашия сервизен център можете да смените и стъклото, смените шасито, подмените батерията, смените високоговорителя или микрофона, почистите апарата от влага и много повече. Нашият сервизен център ще ремонтира GSM с всякаква сложност. Нашите опитни майстори в най-кратки срокове ще поправят вашия телефон и вие отново ще можете да се насладите на безупречната работа на вашият електронен приятел. За всички видове извършени ремонтни дейности, вие получавате гаранция. Ако имате нужда от диагностика – ние ще направим това напълно безплатно. Ако не можете да посетите нашият сервизен център лично, можете винаги да се възползвате от услугите на нашия куриер. Той в уговореното време ще вземе вашият телефон и след извършването на всички необходими ремонти, ще Ви върнем устройството. Винаги ще се радваме да Ви помогнем.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.