Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на тъч скрин дисплей на таблет и счупено стъкло

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Можем ли да подменяме екраните на таблетите

Да, можем! Ние сменяме екрани и сензорни покрития на таблети и електронни книги (електронни четци) в София!
Не е нужно да поръчвате и да чакате вашия екран дълго време – всички модели вече са налични в нашия склад.

подмяна сензорно стъкло на таблет

Екрани за разпространените модели таблети

Asus TF100, TF200, TF300, TF600, TF800
Acer Iconia Tab A100, A500, A510, W500, A700, W700
Samsung Galaxy Tab N8000, P3100, P1000, P5100, P7500
Apple I-pad2, I-pad3, I-pad mini, I-pad4
и дори и за най-редките — Dell Streak, Microsoft Surface, Amazon и много други.

Без трудности можем да изпратим желания от Вас екран или тъчскрийн във всеки град – просто ни се обадете на 0897 5555 97 и 0877 518 599.

Ние имаме богат опит в продажбите и подмяната на екрани на таблети и електронни четци! Не се съмнявайте – ние внимателно и бързо ще възстановим Вашия „любимец“ и ще го върнем към живота!

Не бива също така да давате много пари за подмяната на целия модул – на много модели тъчскрийна може да се подменя отделно от екраните, а това значително ще намали крайната цена за ремонта, което като услуга не се предлага в официалните сервизни центрове. Просто потърсете за точната информация в интернет относно подмяната на екрана или се консултирате с нашите експерти – 0897 5555 97 и 0877 518 599

Имате китайски таблет с неизвестна марка

Не бързайте да го изхвърляте! Ние ще се опитаме да намерим екран и за него – просто ни се обадете!

Не искате да ремонтирате стария си таблет

Не е проблем! Ние ще го вземем за резервни части на символична цена.

Защо да се боите за екрана на таблета

С екраните на таблетите трябва да се работи внимателно, тъй като те са много тънки и чупливи. Дори и при най-внимателните хора, екраните на таблетите могат да бъдат повредени от деца, гости, които са взели устройството да си поиграят за минутка, приятели… Таблетът може да се повреди в чантата, особено в обществения транспорт, а понякога екрана може да се напука и от само себе си, например, когато внесете таблета от студа навън вътре в топла стая … Пълна застраховка срещу счупване на екрана няма при нито един собственик, но пък вие можете значително да намалите вероятността от такава повреда.

Как да съхранявате екрана на таблета

 • Крайно внимателно използване. Не изпускайте таблет, не го предоставяйте на неадекватни хора, не го оставяйте на столове и дивани, инструктирайте децата си как да го използват и т.н;
 • Вземете калъф за таблета си, за предпочитане с твърда повърхност, която да предпазва екрана. Това ще ви помогне да запазите таблета си в добро състояние и да го защитите срещу някои от възможните причини за повреда на екрана;
 • Залепете на екрана на таблета защитен филм. Той не е скъп, а здравината на стъклото се увеличава значително.

Защитното фолио е добре да се постави само на нов таблет, докато стъклото му е все още чисто и покрито със заводския филм. По-добре е да си купите скрийн протектор специално за вашия таблет, тъй като екраните на различните таблети са различни. Добрият екранен протектор може да остане здрав дори и след една година на експлоатация.

Какво да правите ако екрана на таблета се счупи

Екраните на таблетите се състоят от две части: от матрица и от стъклен сензорен екран (тъчскрийн). Най-често се разваля само последният, а матрицата остава непокътната. Много често, счупения тъчскрийн за известно време продължава да работи, но не препоръчваме да се бавите с ремонта, тъй като на първо място вероятността от повреда на матрицата в този случай се увеличава значително, а на второ дешрифраторът на сензора може да блокира и да не заработи дори и след подмяната.

В повечето таблети, тъчскрийна може да се заменя отделно от матрицата. Но ако екранът е напукан от силен удар или падане, или използвате таблета дълго време с напукан екран, има голяма вероятност матрицата също да е пострадала, но скритата повреда може да се открие само по време на подмяна на стъклото или дори по време на последващата експлоатация. В този случай ще се наложи да бъде заменено както сензорното стъкло, така и самата матрица.

А колко струва да се смени стъклото на таблета

Цената на сензорните екрани е – . За по-старите модели iPad и Samsung – те са по-евтини, а за новите на Asus и Aser – по-скъпи. При много от Acer моделите тъчскрийна се доставя заедно с матрицата … Цената на сензора заедно с матрицата – . А цената на матрицата обикновено е – .

Тъчскрийна за ASUS, Acer, Samsung, iPad и другите популярни марки обикновено са в наличност, но при липса – средното време за доставка е 2-3 седмици. По-сложната задача е подбирането на сензорно стъкло за китайските таблети, което може и да не е скъпо, но много често те не разполагат с никакви маркировки, даващи възможност да се определи модела. Единственият разумен метод – да се свържете с нашия сервиз, защото ние работим директно с доставчиците и ще можем да ви помогнем.

Списъкът с наличните на склад тъчскрийни и екрани за таблети е много голям, така че по-долу ще видите само цените на най-разпространените модели таблети, а за конкретен модел, който лично Вас ви интересува ще трябва да потърсите в нашия интернет-магазин.

За цените винаги можете да се свържете с нашите консултанти.

Защо Ви съветваме при подмяна да купите екрани от нас?

 • Замяната на екрана е сложна работа, която изисква голяма прецизност и опит;
 • При самостоятелната замяна съществува голяма вероятност да повредите екрана и да загубите времето си напразно;
 • Можете да купите екрана по-скъпо, отколкото в нашия сервизен център;
 • При покупката по интернет съществува голяма вероятност да не сте поръчали подходящия за вас тъчскрийн и да откриете това само след като се опитате да го монтирате;
 • Съществува вероятност при поръчка по интернет – магазина да не изпрати желания от вас детайл или да получите счупен екран;
 • Съществува вероятност, по време на монтажа просто да повредите самото стъкло или сензора, което не е трудно да се направи;
 • Съществува вероятност при подмяната на счупеното стъкла да повредите и матрицата, след което разходите по ремонта ще се увеличат значително;
 • И накрая съществува висока степен на вероятност неправилно да залепите новия тъчскрийн и той да се отлепи или обратното, да го залепите твърде плътно, при което скоро той повторно да се повреди.

Както виждате от всички изброени по-горе причини, работата по замяната на матрицата е трудоемко и продължително занимание, което струва средно около – .

Ние не препоръчваме да подменяте екраните на своите таблети самостоятелно. Освен ако, разбира се, не се занимавате професионално с това или най-близкия сервизен център от Вас се намира на няколко хиляди километра.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.