Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на конектор на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

connector Когато устройството изведнъж спре да се зарежда или връзката с персоналния компютър прекъсне много хора смятат, че проблемът се крие в порта за зареждането и се обръщат с този проблем към специалист. Но не бива да бързаме с изводите, тъй като причината за дефекта може да се крие и на друго място, и да е необходима подмяна на шлейфа за синхронизация на iPhone.

 

Признаци, че шлейфа за синхронизацията не работи

Ако при телефона ви се наблюдават следните симптоми, то най-вероятно ще се наложи подмяна на шлейфа за синхронизация:

  • не се зарежда от електрическата мрежа;
  • не разпознава компютъра, а също не може и да се зарежда от него;
  • бутона „Home“ не работи;
  • микрофона не работи;
  • периодично отсъства звук.

Всичко това може да са признаци за неизправен шлейф, а причините за проблемите могат да са много и различни – от използването на неоригинални зарядни до попадането на прах и течности в конектора.

Защо не бива да подменяте шлейфа самостоятелно

Особеността на блоковата конструкция е такава, че не позволява замяната на отделните повредени части. Ето защо, ако шлейфа за синхронизацията е повреден, то задължително ще трябва да се подмени още и самия порт и микрофона. А за целта трябва да се разглоби и след това да се сглоби отново правилно. Това практически е невъзможно да се направи самостоятелно, защото липсата на професионални инструменти и трепване на ръката в неподходящия момент може не само да обезсмисли всички усилия за ремонт, но и да доведе до повече повреди и неизправности.

1conncet

Качествената подмяна на шлейфа за синхронизация на iPhone е при нас

Нашите специалисти имат богат опит с различните модели и един до три часа са им напълно достатъчни за изпълнение на цялата необходима процедура. Ние предлагаме на нашите клиенти достъп до оригинални части или качествени техни копия. Този избор се прави от собственика на смартфона и абсолютно не влияе върху качеството на последващата работа над него. Това значително намалява разходите по ремонта, спестявайки Ви значителна сума.

Големият опит ни позволява бързо и правилно да откриваме неизправностите и да подменяме неработещите детайли. След поставянето на новите части, то със сигурност ще бъде тествано за правилна работоспособност на всички негови функции и бутони, а едва след това телефона ще бъде върнат на собственика.

Ако любимото Ви устройство спре да работи в пълноценен режим, ако някои от функциите му са недостъпни, то тогава джаджата трябва да бъде предоставена на квалифициран специалист. Подобни проблеми могат да възникнат и при неработещ конектор за зареждане.

Признаци, че е необходима подмяна на конектора за зареждането на iPhone

Обезателният ремонт на конектора за зареждането на вашето устройство е необходим, ако се появят следните ефекти:

  • не се зарежда, когато е свързано към мрежата;
  • се зарежда само ако захранващият кабел се намира на определено положение;
  • при свързване към компютър, телефона не се открива;
  • апаратът не се синхронизира с PC;
  • има механична повреда по конектора, която е диагностицируема визуално.

Ако забележите един или няколко от горепосочените признаци по време на работа с вашето устройство, то най-вероятно е дошло време да се обърнете към специалист за ремонта.

Защо е нужно да ремонтирате конектора на iPhone при нас

Нашите специалисти са с дългогодишен опит в работата и могат бързо да диагностицират причината за неизправността и да я отстранят. Затова за извършването на качествен ремонт на вашето устройство се обърнете към нашият сервиз.

Ние ще ви предложим не само бърз ремонт (до 3 часа), но и професионално изпълнение по подмяната на необходимите за нормалното функциониране на устройството Ви компоненти.

В зависимост от вашите желания, за ремонта ще бъдат използвани или оригинали или близки по качество до тях копия, неотстъпващи нито по качество на техните оригинални аналози, нито по дълготрайност или функционалност.

Защо не бива да ремонтирате конектора на iPhone самостоятелно

Една от особеностите при ремонта е тази, че за подмяната дори и на един детайл е необходимо практически пълното разглобяване на апарата  и замяната на цял блок от компоненти.

Така, че подмяната на конектора за захранването ще изисква замяна на шлейфа и разглобяване (с последващо сглобяване) на устройството, което неопитните потребители ще изпълнят некачествено. Като недостатък може да се спомене и липсата на специализирани инструменти и практически опит с електрониката.

Също така не забравяйте, че промените, които ще настъпят след неквалифицираната намеса ще изискват още по-осезаеми инвестиции, а не просто смяна на конектора в специализирания център.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.