Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на букса за слушалки на iPhone и лентов кабел

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

audio Трудно е да си представим пълен iPhone с интересно съдържание, любимата музика и вълнуващи игри, а в даден момент всички тези хобита да станат почти недостъпни, ако устройството е с неработещ конектор за слушалки. Причина за повредата често е небрежна употреба, попадане на влага и прах. Повреденият конектор влияе не по най-добрия начин на устройството: появяват се некоректни сработвания на бутона за включването и бутона „Home“, във високоговорителя се появяват външни шумове, силата на звука не може да се регулира. Какво може да се направи в тези случаи? Необходима е подмяна на жака, като тази процедура в домашни условия е трудна за извършване. Цената на грешките при смяна на шлейфа, както и невнимателното разглобяване може да бъде пълна загуба на работоспособност на устройството.

Диагностика на iPhone

При повредата на телефона трябва първо да се определи кои точно части са повредени. При неизправност на конектора могат да се проявят такива фактори, като:

  • Липса или загуба на звук през слушалките. И този факт е потвърден дори и при използването на други .
  • Айфон не превключва в режим без звук.
  • Устройството не работи или не работят бутоните за силата на звука.
  • Отсъства звук при входящи повиквания.
  • Музиката се възпроизвежда само през слушалките, а високоговорителят мълчи.

audio conncet Замяна на конектора за слушалките на iPhone

Той е неразделна част от горния шлейф, осъществяващ връзката между бутона за регулиране силата на звука, превключвателя за избор на режима „вибро“, самия конектор тип „мини жак“ с платката вътре в устройството.

Ремонтът на най-горния шлейф на iPhone е очевидно нерационално решение, така, че по-добрия вариант е той да бъде заменен. И ние с гордост Ви съобщаваме, че подмяната му в нашата компания ще бъде извършена бързо и качествено само за 1-3 часа и най-важното, с части аналогични на оригиналните. Именно нашият сервизен център може бързо и качествено да отстранява повреди, да тества апарата и да гарантира за извършената работа, връщайки на клиента 100% работещ айфон.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.